• BIST 8890.43
  • Altın 2239.539
  • Dolar 32.3365
  • Euro 35.1002
  • Kayseri 10 °C
  • Ankara 13 °C
  • İstanbul 15 °C

Merkez bina yönetimi ücretsiz internet ve çöp konteyner hediye

Merkez bina yönetimi ücretsiz internet ve çöp konteyner hediye
Bina ve Site yönetimi alanında Kayseri'de önemli çalışmalara imza atan, Merkez Bina yönetimi çalışmalarını Kayserinews.com'a anlattı.

Merkez Bina yönetimi kaç yıldır hizmet vermektedir ?

Merkez Bina Yönetimi İşletme Sahibi Abdulaziz Duygun: Merkez Bina Yönetimi olarak 2006 yılından bu yana Kayserili vatandaşlarımıza hizmet vermekteyiz. Tamamen profesyonel bir hizmet anlayışı ile çalışmalarımızı yürütmeye devam ediyoruz.

Merkez Bina yönetimi olarak verdiğiniz hizmetlerden genel olarak bahseder misiniz ?

Merkez Bina Yönetimi İşletme Sahibi Abdulaziz Duygun: Merkez Bina yönetimi olarak, diğer şirketlere göre farklı bir çalışma sistemimiz var. Bünyemizde aidatları toplamak için mobil tahsilat araçlarımız var. Her binaya ayın belirli günleri gidip o binanın aidatını, doğalgaz yakıt ücretini topluyoruz. Şirketimizi vatandaşlarımızın ayağına taşıyoruz. Mobil tahsilat aracımızın içerisinde bilgisayarımız, yazıcımız var. Personelimiz binalara kadar giderek makbuz karşılığında aidatları topluyor. Vatandaşlarımızın zahmet çekip, bizim ofisimize gelip aidat ödemelerine gerek yok. Bizler ayda 2 sefer bu hizmeti gerçekleştiriyoruz. Bunun yanı sıra mobil kapıcılık sistemimiz var. Kayseri’de yeni yaygınlaşan bir sistem. Görevli giderlerinin yüksek olmasından dolayı bina aidatları çok yükseliyor. Mobil kapıcılık sistemi İstanbul, Ankara, İzmir, Bursa, Konya gibi şehirlerde oldukça yaygın. Mobil kapıcılık sisteminde kapıcının sigortası tazminatı, maaşı, ssk’sı bize ait. Günü birlik çöp alımı, günü birlik temizlik, günü birlik bina eksiklerini giderme işi yapıyoruz. Haftanın belirli gün ve saatlerinde binalara bu hizmeti veriyoruz. Bu hizmetimiz ciddi manada beğenildi. Bu konu da talepler gelmeye devam ediyor.

rtrt-001.jpg

Hizmet verdiğiniz binalara ücretsiz olarak sağladığınız imkanlar nelerdir ?

Merkez Bina Yönetimi İşletme Sahibi Abdulaziz Duygun: Biz bir bina ile anlaşma yaptığımız zaman, binaya çöp konteynırı hediye ediyoruz. Devamında binalarımıza ihtiyaç olduğu zaman kendi bünyemizden temizlik malzemelerini hediye ediyoruz. Yine posta kutusu, ilan panosu, merdivenlere halı serilmesi hizmetlerini de ücretsiz olarak yapıyoruz. Binalarımızla her sözleşme yenilediğimizde yeni bir hizmet sunuyoruz. Yine Kayseri’de çok ciddi ses getirecek bir hizmetimiz de başladı. Firmamız, binalarımıza birer tane internet sitesi hediye ediyor. Örnek veriyorum, Bina sakinleri bize gelip anlaşma yapıyorlar. Kendi bina hatlarına yapacakları internet sitesi yaklaşık Bin lira, bin beş yüz lira. Ancak bu hizmeti biz ücretsiz veriyoruz. Sebebi ise çalıştığımız yazılım programının bize sunduğu ek bir hizmet. Bizde bu hizmeti, hizmet verdiğimiz binalarımıza sunuyoruz. Binanın kendi adına bir internet sitesi oluyor. Bina sakinleri İnternet sitelerine girdikleri zaman binaya ait bütün gelir gider bilançolarını görebilir, duyuruları görebilir. İletişimi kolaylaştırmak adına bu sistemi gerçekleştirdik. Bu hizmeti Kayseri’de sadece Merkez Bina Yönetimi olarak biz gerçekleştiriyoruz.

kikki.jpg

Avukat sisteminizden bahseder misiniz ?

Merkez Bina Yönetimi İşletme Sahibi Abdulaziz Duygun: Hukuk, Dava ve İcra avukatlarımız var. Bütün avukatlarımız ayrı. Hepsi kendi alanında uzman olan avukatlarımız. Her zaman ödeme taraftarı olan bina sakinlerine kolaylık sağlıyoruz. İşimizi tamamen profesyonel yapıyoruz. Kayseri’de bina yönetim şirketleri oldukça fazla. Ancak Kayseri’de bina yönetim sistemi maalesef bozuk. Sebebi de şu, binada toplanan paraları, bina yönetimleri kendi paraları gibi kullanıyor. Aslında bu paraların bina yönetim şirketlerinin hesaplarında değil de, binanın kendi hesabında olması gerekiyor. Biz Merkez bina yönetimi olarak, binanın parasını, kendi hesabında tutacağız.

Son olarak neler söylemek istersiniz ?

Merkez Bina Yönetimi İşletme Sahibi Abdulaziz Duygun: Kayseri’de bir çok bina yönetimi var. Bu işi hakkıyla yapan firmalar da var. Maalesef yanlış yapanlar da var. Birbirlerini kötüleyerek bir yerlere varacağını düşünüyorlar. Bu anlayış yanlış. Biz herkesin kendi işini yapmasını istiyoruz. Herkes kendi işini yaparsa hiç zorluk ve sıkıntı çıkmayacaktır. Son olarak Merkez bina yönetimi olarak asansör hizmeti verdiğimizi de belirtmek istiyorum. Bizimle anlaşma yapan binalarımıza 3 ay boyunca ücretsiz asansör hizmeti veriyoruz.

MERKEZ BİNA YÖNETİMİ

ADRES: SAHABİYE MAH. METE CADDESİ TOPRAK İŞMERKEZİ NO:7 KOCASİNAN KAYSERİ

iLETİŞİM: 444 89 53

 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39