• BIST 9079.97
  • Altın 2322.804
  • Dolar 32.3596
  • Euro 34.9247
  • Kayseri 11 °C
  • Ankara 13 °C
  • İstanbul 15 °C

MHP hiç kimseye muhtaç ve mecbur değildir

MHP hiç kimseye muhtaç ve mecbur değildir
Devlet Bahçeli'den flaş açıklamalar! Yerel seçimle ilgili bomba sözler

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli partisinin Kızılcahamam kampında yerel seçimle ilgili son dakika açıklamalarda bulundu.

Bahçeli, 'Türkiye ekonomik sabotajın üstesinden gelecektir' dedi. Bahçeli ayrıca, 'Uyuşturucu konusunda bize kimse ayar veremez' diye konuştu. Yerel seçimde ittifak için önemli mesajlar veren Bahçeli, 'MHP hiç kimseye muhtaç ve mecbur değildir. Birinci partiyiz her ilde aday çıkaracağız sözlerine de gerek yoktur. Biz her şeyin farkında ve bilincindeyiz' dedi. Bahçeli'nin konuşmasından satır başları:

Merkez Bankası ve PPK gecikmeyle de olsa devreye girerek bağımsızlık vasfını gösterdiler. Faizdeki yükseliş milletimizi rahatsız etmiştir. Türkiye ekonomik türbülansta şiddetli sallanırken bundan faydalanmaya çalışanlar mutlaka afişe edilmelidir.

Döviz artarken etiketleri kahredici şekilde yükseltenler döviz düşerken aynı şekilde fiyatları indirecekler mi? Fırtınanın şiddeti ne kadar yüksek olursa olsun dayanacağız.

 

Türkiye ekonomik sabotajın üstesinden gelecek yaralarını saracaktır. Faiz ve kur ateş saçarken "hükümet yıpranır mı" tartışmasına girmek gayri milliliktir.

Biz CHP gibi davranamayız. Türkiye kaybederse hepimizin kaybedeceğini biliriz. Cumhurun ittifak tercihine sadakat gösteririz. Millet ne diyor ona bakarız.

MHP'NİN AF TEKLİFİ: (Af teklifi) Uyuşturucu konusunda bize kimse ayar veremez. Amacımız FETÖ'cü hakim ve savcıların verdiği talimatları gidermektir. Teklifimiz ne genel ne de özel aftır.

YEREL SEÇİMDE İTTİFAK: MHP hiç kimseye muhtaç ve mecbur değildir. Birinci partiyiz her ilde aday çıkaracağız sözlerine de gerek yoktur. Biz her şeyin farkında ve bilincindeyiz. Siyasi güçlerin yarışma ve rekabetine girilirse oradan bir sonuç çıkmayacağını da biliriz. Her ilden aday çıkarmak her partinin hakkıdır.

Muhabbet edeceksek ederiz ama resmi görüşmeleri sulandırmanın manası yoktur. Biz Cumhur ittifakına taktiksel bakmıyoruz. Cumhur ittifakı cumhurun iradesine dayanmaktadır. Cumhur ittifakı yaşayacak, dosta ve düşmana mesaj olacak.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39