• BIST 12433.5
    • Altın 7182.12
    • Dolar 43.8294
    • Euro 51.7046

      MHP'li Özdemir: 115 milyon TL bütçe onaylanarak Karayolları Kayseri Bölge Müdürlüğüne tahsis edildi

      MHP'li Özdemir: 115 milyon TL bütçe onaylanarak Karayolları Kayseri Bölge Müdürlüğüne tahsis edildi
      115 milyon TL bütçe onaylanarak Karayolları Kayseri Bölge Müdürlüğüne tahsis edildi.

      MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Kayseri Milletvekili İsmail Özdemir, "Kermelik-Özvatan-Felahiye yolu için 2026 yılına yönelik olarak 115 milyon TL bütçe onaylanarak Karayolları Kayseri Bölge Müdürlüğüne tahsis edildi" dedi. 

      Sosyal medya hesabından paylaşım yapan MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Kayseri Milletvekili İsmail Özdemir, "Girişim ve çalışmalarımız sonucu, (Kayseri-Sivas yol ayrımı) Kermelik-Özvatan-Felahiye yolu için 2026 yılına yönelik olarak 115 milyon TL bütçe onaylanarak Karayolları Kayseri Bölge Müdürlüğüne tahsis edildi.

      whatsapp-image-2026-03-01-at-12-27-35-pm.jpeg

      İlgi ve alakalarından ötürü Ulaştırma ve Altyapı Bakanımız Sayın Abdulkadir Uraloğlu ve Karayolları Genel Müdürümüz Sayın Ahmet Gülşen’e hemşerilerimiz adına teşekkür ediyorum" ifadelerine yer verdi. 

      • Yorumlar 0
      Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
      Diğer Haberler
      Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
      Tel : 0000 000 00 00