• BIST 5.114,97
  • Altın 1312.477
  • Dolar 20.9351
  • Euro 22.3169
  • Kayseri 19 °C
  • Ankara 16 °C
  • İstanbul 20 °C

Milletvekili Karayel Kayserispor maçına hak hukuk bilen hakem gönderin

Milletvekili Karayel  Kayserispor maçına hak hukuk bilen hakem gönderin
AK Parti Kayseri Milletvekili Yaşar Karayel,
AK Parti Kayseri Milletvekili Yaşar Karayel, Kayserispor Beşiktaş maçı sonrasında Merkez Hakem Kurulu (MHK) Başkanı Zekeriya Alp’e seslenerek, Kayseri maçlarına futbolu bilen hakemler göndermesini istedi. Karayel, Zekeriya Alp’in Beşiktaş’ı tutabileceğini ama hak ve hukuka riayet eden hakemler göndermesi gerektiğini ifade etti.

AK Parti Milletvekilleri Yaşar Karayel ve İsmail Tamer, Beşiktaş maçı sonrasında hakemlere ağır eleştirilerde bulundu. Milletvekili İsmail Tamer, Kayserispor’un biraz daha iyi olması gerektiğini aktararak, hakem hatalarında ortaya konulan sonuçların kötü olduğundan bahsetti. Tamer, şöyle konuştu: “Burada bir konunun altını çizmek istiyoruz. Artık hakemlerin Kayseri’nin üzerinden elini çekmesini istiyoruz. Şehir olarak milletvekilleri olarak artık bu işe dur dememiz lazım. İlk gol ofsayttı. İkinci yarıda yapılan yapıldı. Sereno’nun ayağı kırıldı bir şey yapılmadı. Bunların artık kasıtlı olduğunu düşünüyoruz. Kendilerine dikkat etsinler. Bu şehrin, bu çocukların alın teri var. Hiçbir zaman 'Süper Lig'de iki takımı var' diye şehrin üzerine gelinmez. İnşallah Kayserispor’a başarılar diliyoruz, düzeliriz. Geçen haftada aynı şekilde Antalya’da hatalar oldu. Önceki maçlarda öyle oldu. Hakem hatalarının bitmesini istiyoruz.”

Milletvekili Yaşar Karayel ise MHK’ye yönelik açıklamasında şunları söyledi: “Beşiktaşlı Zekeriya Alp, MHK Başkanı olan arkadaş, Beşiktaş’ı tutabilir. Ama Kayseri olarak, Kayserispor olarak, Kayseri takımlarının yöneticileri adına, bu şehri temsil eden insanlar olarak sesleniyorum. Biz torpil istemiyoruz. Ama hak yemeyen hukuka riayet eden futbolu bilen hakemler göndersinler. 15 puan hakemler yüzünden gasp edildi. Bu şehri, Kayserispor’u sahipsiz sanıyorlarsa bunların hesabını hukuk karşısında sormasını da biliriz. Hakkımızı yemesinler, hak yiyenlerden yana olmasın. Futbolu bilmeyen, ofsaytı bilmeyen, ofsayttan gol attıran hakemlere bir şey diyemeyeceğiz. Bu şehir, bu davranışı hak etmiyor. Kayserispor gelecek haftalarda iyi olacaktır. Ayağı kırılan arkadaşımıza şifalar diliyoruz. Ayağı kırılan futbolcuyu görmeyen hakeme ne denir bilmiyorum. Futbol sahalarında ne işi var bunu Merkez Hakem Kurulu’na sormak lazım.”
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39