• BIST 8770.09
  • Altın 2238.51
  • Dolar 32.3377
  • Euro 35.0943
  • Kayseri 9 °C
  • Ankara 11 °C
  • İstanbul 13 °C

OKANDAN: ”TEK BİR OYUN BİLE BAŞKASINA YAZILMASINA MÜSAADE ETMEYECEĞİZ”

OKANDAN: ”TEK BİR OYUN BİLE BAŞKASINA YAZILMASINA MÜSAADE ETMEYECEĞİZ”
AK PARTİ KOCASİNAN TEŞKİLATI SANDIKLARA SAHİP ÇIKIYOR.

“bakan ÖZHASEKİ CUMHURBAŞKANIMIZIN YOL ARKADAŞI KAYSERİ’NİN AĞABEYİ”

 ccccc-081.jpgAK Parti Kocasinan İlçe Başkanı Hüseyin Okandan,  2023 seçimleri için sandık görevlisi çalışmalarını tamamladıklarını belirterek  önümüzdeki seçimlerde  AK Parti’nin en önemli sandık sınavını vereceğini ifade etti. Okandan,Bakan Özhaseki’den de övgülerle bahsederek; “O, Kayseri’nin Ağabeyi.” Dedi.

 

AMAÇ HALKIN İRADESİNİN TAM OLARAK SANDIĞA YANSIMASI

Demokrasinin gerçekleşmesi için mücadele ettiklerini kaydeden Okandan, kullanılan her oyun demokraside çok kıymetli olduğunu ifade etti.

Okandan şöyle devam etti: “

o4-015.jpg

“Ak Parti kurulduğu günden beri bir seçim bitiği günden itibaren diğer seçime hazırlığına başlar. Yaklaşan 2023 seçimleri öncesinde tabi ki son kontrollerimizi de gerçekleştirdik. Kocasinan’da 93 mahallede bütün okullarda sandıklarda görev alacak teşkilat mensuplarımızı hazırladık. Şu anda da son kontrollerle beraber gerekli koordinatör arkadaşlarımız mahalle başkanlarımızla beraber birlikte toplantı ve istişarelere başladık.2023 öncesi bizlerde teşkilat olarak elimizden gelen gayreti sarf etmeye çalışıyoruz.

Sayın cumhurbaşkanımızın da vurguladığı gibi sandık bizim namusumuz buna sahip çıkmak asli görevimiz. Sahalarda olmaya özen gösteriyoruz. Hane hane ayak basmadık yer bırakmıyoruz. Lakin seçim sandıkta kazanılır ibaresiyle de sandığımıza sahip çıkma peşindeyiz. Bize güvenerek verilen o ak oylara sahip çıkmak için gayret ediyoruz. İnşallah üzerimize düşeni yapmak içinde gayret ediyoruz.”

“ÖZHASEKİ  CUMHURBAŞKANIMIZIN  YOL ARKADAŞI  KAYSERİ’NİN  AĞABEYİ”

Okandan,  Başkan Özhaseki’den de  övgülerle bahsederek,  yerel yönetimlerdeki başarısının dışında Cumhurbaşkanımızın yol arkadaşı,  ülkemiz ve Kayseri için çok çalışıyor. Bir haftanın 3 günü  diğer illerde toplantılar tertip ediyor. Ankara’da çalışmalarına devam ediyor,  bu yoğunluğa rağmen hafta sonlarını  da Kayseri’de geçirmeye çalışıyor. Burada bölgenin sorunlarını takip ediyor. Biz de onun tecrübelerinden faydalanıyoruz o bizim için rol  modellerden birisi. Sadece Kayseri’de değil tüm Türkiye’de rol model,  bizlerde onun her zaman yanında yamacında onun siyasetinden de bir şeyler öğrenmek zorundayız. Her zaman bize ağabeylik yaptı bu günlere gelmemizde çok emeği var. Kayseri’ye çok büyük hizmetleri var. Diğer başkanlarımız vekillerimizde  Kayseri’ye  hizmet etme gayretindeler. Birlik beraberlik içerisinde de çalışmalarımıza devam ediyoruz ifadelerini kullandı..  

o3-030.jpg

KAYSERİMİZDE  teşkilatımız ile sahada çalışmalarımız devam ediyor

Başkan Okandan: “Sahada ve masada güçlü bir teşkilatımız var".

Hamdolsun kendisini sürekli güncelleyen dinamik ve davaya aşık bir teşkilata sahibiz. Tevdi edilen her görevi büyük bir özveriyle yerine getiren bu dava için elinden gelenin fazlasıyla gayret edip çalışan liderinin her daim yanında olan büyük bir teşkilat yapımız var diyerek sözlerini tamamladı…

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39