• BIST 9090.31
  • Altın 2324.753
  • Dolar 32.3724
  • Euro 34.9675
  • Kayseri 15 °C
  • Ankara 20 °C
  • İstanbul 19 °C

ÖNCÜ MOBİLYA DUALARLA AÇILDI

ÖNCÜ MOBİLYA DUALARLA AÇILDI
Kayseri’de mobilya sektöründe önde gelen isimlerden biri olan Öncü Mobilya yeni şubesini açtı.

Yeni şubeleri ile vatandaşa daha iyi bir hizmet sunacaklarının altını çizen Öncü Mobilya Yönetim Kurulu Başkanı Adem Bekçi, müşterilerin ihtiyaçlarına çözüm üreteceklerini ve bu doğrultuda hizmet vereceklerini belirtti.

Açılış konuşmasında yeni şubeleri ile daha iyi bir hizmet sunacaklarını ifade eden Öncü Mobilya Yönetim Kurulu Başkanı Adem Bekçi, sözlerine şu şekilde devam etti:

“Öncü mobilyanın açılışına teşriflerinizden dolayı saygı duyarız. Mobilya sektöründe kalite ve üretim hacmi ile kendini kanıtlayan şehrimizde yenilikçi ve yenileşen teknolojimiz ile mobilya ve ev aksesuarlarında yüksek kaliteyi vizyon edinmiş firmamız her zaman özlem ve saygı ile andığımız Rahmetli Sayın Şahin Barut tarafından kurulmuştur.  1997 yılından beri global ve yerel pazarlarda sizlere şık, zarif ve sağlam tasarımlar sunmak için çalışıyoruz. Ülke ekonomisine katma değer sunarak  istihdamı destekleyerek ve nihai tüketicilerimizin müşterilerimizin ihtiyaçlarına çözüm üreterek hizmet vermekteyiz. Değerli ortağım Sayın Metin Barut ile uzun yılların verdiği tecrübenin ve sinerjinin gücüne inanarak dün olduğu gibi bugünde inovatif bakış açısıyla büyüyerek, müşteri odaklı hizmetlerimize ve sektöre yön veriyoruz. Her Kayserili bilir ki; bir esnaf çekirdekten yetişir. Bizlere ticareti daha küçük yaşlarda öğreten babalarımıza Şahin Barut ve Mustafa Bekçi’ye buradan minnetlerimizi sunuyoruz. Ayrıca değerli babam Pınarbaşı Belediye Başkanı Memduh Uzunluoğlu’na da her zaman yanımızda olduğu için teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

 

“KAYSERİ’DE Kİ ÜRETİM AVRUPA STANDARTLARININ ÜSTÜNDE”

Kayseri’de ki üretimin hem ülke ekonomisine hem de şehrin ekonomisine katkı sağladığını belirten Kayseri Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Gülsoy, sözlerine şu şekilde devam etti:

“Güzel bir mağazanın açılışına tanıklık ediyoruz. Allah utandırmasın. Rabbim Hacı İbrahim bereketi versin. Artık Kayseri nihayetinde ticaretin başşehri olarak bilinirken mobilyanın da başşehri. Kayseri’de ki üretim Avrupa standartlarının çok üstünde. Ülke ekonomisi ve şehir ekonomisine katkı vermekte. Artık fonksiyonel olarak tasarım yönünden, kullanım açısından güzel ürünler çıkıyor. Şehir ekonomisine ve istihdama verdikleri katkıdan dolayı teşekkür ediyorum” ifadelerine yer verdi.

 

Öncü Mobilya’ya ellerinden gelen destekleri sonuna kadar vereceklerinin altını çizen Milliyetçi Hareket Partisi Kayseri İl Başkanı Serkan Tok, sözlerine şu şekilde sürdürdü:

“Hepimizin de bildiği gibi pandemi ile başlayan ekonomik daralmanın dünyada ki yansımalarını görmekteyiz. Bu yansımalara rağmen bugün beraber yol yürüdüğümüz kıymetli kardeşimizin güzel bir açılışına şahitlik etmekteyiz. Rabbimin isimleriyle anıyorum iş yerini. Ya Fettah, Ya Ganiyy, Ya Rızık diye anıyorum. Rızkı veren Rabbim hayırlısıyla geçmişi ile getirmiş olduğu bu iş yerini inşallah gelecekte de hayırla getirir diyorum. Kendisine bugün gerçekleştirilen açılış dolayısıyla teşekkür ediyorum. İnşallah biz de kardeşimizi elimizden geldiğince destekleyeceğiz” ifadelerini kullandı.

“KAYSERİ TİCARETİN MERKEZİ, MOBİLYANIN BAŞKENTİ”

Ticaretin merkezi Kayseri olduğunun altını çizen Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, sözlerine şu şekilde devam etti:

“Öncelikle ilim kültürünün en güzel örneklerini sergileyen Memduh kardeşimizin, adaşımın böyle bir davetine icabet etmemek olmazdı. Cenabı Allah kendisinden razı olsun. Biz her zaman yapıcı, iyi niyetli yaklaşım sergileyen hayatın içerisinden gelen bir anlayış çerçevesinde hareket eden davranışlarından dolayı kendisine teşekkür ediyorum. Elbette o güzel yavruları ile böyle güzel bir müesseseyi hayata geçirmek suretiyle Cenabı Allah onlara helalinden bol rızık versin diyerek temenni de bulunuyorum. Biz iyi niyet ile yola çıkarsak, bildiklerimiz ile hareket edersek Cenabı Allah bize bilmediklerimizi öğretir.  Değerli il başkanımızın söylemiyle, Rezzak ismi ile rızkını verir. Önemli olan helalinden kazanmaktır. Ticaret Odamızın kıymetli başkanı vurguladı. Kayserimiz ticaretin merkezi ama mobilyanın da başkenti. Bunu her yerde ve her zaman göğsümüzü gere gere söylemeye devam edeceğiz. Zümrüt mahallemiz gelişen en güzel semtlerden birisi. Kayserimizi ön plana çıkartmak, güzel işler ile anmak ve buna katkı sağlamakta hepimizin görevidir. Ben bu anlayış içerisinde tekrardan tebrik ediyor ve hayırlı olmasını temenni ediyorum” ifadelerini kullandı.

 

“İÇİNDE BULUNDUĞUMUZ BU SÜREÇTE YATIRIM YAPMAK ÇOK ÖNEMLİ”

Ekonomik saldırılara karşı ülkemiz ve milletimizin birlik içerisinde olduğunu ifade eden Kayseri Valisi Şehmus Günaydın, sözlerine şu şekilde devam etti:

“Bugün gerçekten gençlerimizin bu mutlu gününde onlarla bir arada olmaktan mutluluk duyuyoruz. Ülkemizin ve milletimizin içinden geçtiği bu süreçte yatırım yapmak çok önemli. İstihdamı oluşturabilmek çok önemli. Her türlü ekonomik saldırıya karşı ülkemiz ve milletimiz birlik ve beraberlik içerisinde. Bu süreci güçlü bir şekilde atlatacağız. Organize Sanayimizde bulunan üretimim çok büyük  bir şekilde devam ettiğini ve istihdamın büyük bir ölçüde devam ettiğini görmekten onur duyuyoruz. Bu bizim için yeterli değil. Çok daha iyisini yapabiliriz. Çok daha güzelini yapabiliriz. Bunun yolu birbirimizi sevmekten ve birlik olmaktan geçer. Kayseri de bu birlikteliği ortaya koymaktayız. Kayseri olarak çok önemli başarılara imza atıyoruz önemli hikayeler yazıyoruz ama yetmez diyoruz. Dünya piyasasında kayseri mobilyasını çok daha iyi yerlere gelmesi hepimizin görevi olmalı biz valilik olarak her alanda destek veriyoruz işte OSB alanındaki fabrikalarımız az önce ifade ettiğim gibi üretim kapasitelerini geçen günün üzrenine çıkarttılar. İnşallah önümüzdeki günlerde çok daha güzel sevindirici haberler alacağız. Bunun için özellikle rica ediyorum. Maske, mesafe ve temizlik konusunda ki hassasiyetimizi karalılığımızı en üst seviyeye çıkartalım. Değerli hemşehrililerim inanın bunu yaptığımız zaman hem ülkemizin üretimine hem istihdamına büyük katkılar vereceğiz. Düğün salonlarını açtık lütfen düğünlerde sosyal mesafeyi koruyalım. Maskemizi takalım. Dün düğün salonu işletmecileriyle bir araya geldim. Kendilerine ifade ettim.Düğün salonlarının kapatılması bizim istediğimiz arzuladığımız bir durum değil ama bunu yapmakta sizin elinizde dedik tedbirlere kurallara uyacağız. Ben tekrar girişimci arkadaşlara ve işletme sahini arkadaşlarımıza hayırlı olsun diyorum. Allah yollarını açık etsin” ifadelerini kullandı.

 

Öncü Mobilya Zümrüt Şubesi açılışına Kayseri Valisi Şehmus Günaydın, Milliyetçi Hareket Partisi Kayseri Milletvekili Baki Ersoy, Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Kayseri Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın, Pınarbaşı Belediye Başkanı Memduh Uzunluoğlu, Kayseri Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Gülsoy, Kayseri Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Recep Bağlamış, Milliyetçi Hareket Partisi Kayseri İl Başkanı Serkan Tok, Milliyetçi Hareket Partisi Merkez Yönetim Kurulu Üyesi Serap Şule Kalın, Milliyetçi Hareket Partisi Kayseri Kadın Kolları Başkanı Emine Özge Soysal, Sedat Kılınç İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Sedat Kılınç ve çok sayıda vatandaş katıldı.

HABER: CENGİZHAN KOCA

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39