Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkan Yardımcısı İsmail Özdemir, tekrar edilecek olan Pınarbaşı seçimleri ile ilgili yaptığı açıklamada, ”Biz vatan sevmenin de, hizmetin de ustası, sizse Türkiye hasımlarının yoldaşısınız” dedi.
MHP Genel Başkan Yardımcısı Özdemir, sosyal medya hesabından tekrar edilecek olan Pınarbaşı seçimleri ile ilgili açıklama yaptı. Özdemir açıklamasında, “Keşke Pınarbaşı’nda hemşehrilerimizin oyları çalınmasaydı da seçimler yenilenmeseydi. Ne var ki MHP olarak hemşehrilerimizin verdiği kararın arkasında durup, hakkın yerini bulması için yaptığımız hukuk mücadelesinde başarılı olmamız belli ki birilerinin zoruna gitmiş. Ve şimdi kutuplaşma siyaseti diyorlar. PKK, DHKP-C, FETÖ gibi tüm Türkiye hasımlarıyla kol kola giren sizsiniz. Sizin bunca ihanet içeren eylemleriniz ve Türkiye hasımlarıyla kol kola giren davranışlarınız karşısında elbet ki bizler vatanı, bayrağı, ezanı ve milletimizin birlik ve beraberliğini sonuna kadar savunacağız. Mesele hizmete gelince Pınarbaşı’na barajlar yapan biziz, doğalgazı getiren biziz, gençlerimize çağın şartlarına uygun spor imkanları sunan biziz, altyapı imkanlarını ileri seviyeye ulaştıran biziz, çiftçimizi her türlü olanaklarla destekleyerek yalnız bırakmayan biziz. Biz vatan sevmenin de, hizmetin de ustasıyız. Sizse Türkiye hasımlarının yoldaşı. Aramızdaki fark bu kadar açık ve net. Hazımzsızlığınızın temel sebebi de bu. Pınarbaşılı hemşehrilerimiz sizi de, bizi de çok iyi tanıyor. Merak etmeyin az kaldı, 2 Haziran’da boyunuzun ölçüsünü Pınarbaşılı hemşehrilerimizden alacaksınız” dedi.
Özdemir: “Biz vatan sevmenin de hizmetin de ustası, sizse Türkiye hasımlarının yoldaşısınız”

Özdemir: “Biz vatan sevmenin de hizmetin de ustası, sizse Türkiye hasımlarının yoldaşısınız”
- Yorumlar 0
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
SON EKLENEN GALERİLER
Diğer Haberler
Vali Çiçek'ten operasyonda yaralanan özel harekat polisine ziyaretİçişleri Bakanı Mustafa Çiftçi de, polis memurunu görüntülü arayarak görüştü.
CHP'li Genç'ten operasyonda yaralanan polis memuruna ziyaretCHP Kayseri Milletvekili Aşkın Genç, organize suç örgütlerine yönelik düzenlenen operasyonda yaralanan özel hareket polisini tedavi gördüğü hastanede ziyaret etti.
“Çiftçiye ve Tarıma Vermiş Oldukları Değerden Dolayı Çok Teşekkür Ederiz”TARIM, HAYVANCILIK VE GIDA FUARI’NDA ÜRETİCİLERDEN BAŞKAN BÜYÜKKILIÇ’A TEŞEKKÜR.
İntihar girişiminde bulunan şahıs 3 saatte ikna edildiKayseri’de, 14 katlı inşaatın 4’üncü katına çıkarak intihar girişiminde bulunan şahıs, polisin 3 saat süren çabasının ardından ikna edildi.ÖNE ÇIKANLAR
1/20
- 12:58 - ESNAFTAN KAYSERİSPOR’A DESTEK ÇAĞRISI: “KAYSERİSPOR DÜŞERSE ESNAF DÜŞER”
- 12:43 - Yeliz Duman: Kayserispor düşerse esnafta düşer
- 12:40 - Vali Çiçek'ten operasyonda yaralanan özel harekat polisine ziyaret
- 12:35 - CHP'li Genç'ten operasyonda yaralanan polis memuruna ziyaret
- 12:28 - “Çiftçiye ve Tarıma Vermiş Oldukları Değerden Dolayı Çok Teşekkür Ederiz”
- 20:09 - İntihar girişiminde bulunan şahıs 3 saatte ikna edildi
- 19:57 - Yahyalı’da şiddetli rüzgar ve sağanak hayatı olumsuz etkiledi
- 19:54 - Develi’de sağanak yağış sele neden oldu
- 19:48 - Kayseri’de şiddetli rüzgara karşı Büyükşehir ekipleri seferber oldu
- 19:42 - Yahyalı’da sağanak yağış sele neden oldu
- 19:32 - İNTİHARA KALKIŞTI GELENE TAŞ ATTI
- 19:29 - Ebiç ve Mahzemin Muhtarı Ak Parti Kayseri İl Başkanı Hüseyin Okandan'ı ziyaret etti
- 19:26 - Turgutreis Mahallesi’nde ağaç otomobilin üzerine düştü
- 16:10 - Şiddetli rüzgar fabrikanın otopark tentesini yerinden söktü
- 15:43 - Godamantı'dan Katmer siparişlerinizi vermeyi unutmayın
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0000 000 00 00
Tel : 0000 000 00 00
























