• BIST 8708.17
  • Altın 2242.45
  • Dolar 32.332
  • Euro 35.1585
  • Kayseri 6 °C
  • Ankara 5 °C
  • İstanbul 10 °C

ÖZHAKESİ: "MİLLETVEKİLİĞİNDE YENİ YÜZLER GÖRECEĞİZ"

ÖZHAKESİ: "MİLLETVEKİLİĞİNDE YENİ YÜZLER GÖRECEĞİZ"
ÖZHAKESİ: "CUMHURBAŞKANIMIZA SÖYLEDİM KAYSERİ'DE MİLLETVEKİLİĞİNDE YENİ YÜZLERE YER VERELİM DİYE"

“CUMHURBAŞKANIMIZIN REKOR DERECEDE OY ALACAĞINI DÜŞÜNÜYORUM”

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, TV Kayseri ekranında gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu. Özhaseki, “2023 seçimleri aday listelerinde sadece Kayseri’de değil, tüm Türkiye’de yenilenmenin olduğu bir dönem olacaktır. 2023 seçimlerinin sonucunda Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın rekor oy alacağını düşünüyorum.” dedi.

zzzzz-058.jpg

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Kayseri Milletvekili Mehmet Özhaseki, Ömer Faruk Hamurcu ve Murat Metiner’in TV Kayseri ekranlarında sunduğu ‘Gündem’ programında açıklamalarda bulundu.

2023 seçimlerinde milletvekili listelerinin çok büyük oranda yenileneceğini düşündüğünü belirten Özhaseki, “Ben bu dönem listelerin çok yüksek oranda yenileneceğini zannediyorum. Zaten partimiz de bir anket yaptırıyor. Bu anketlerde ‘Şehirlerde en sevdiğiniz siyasetçi kim?’ diye soruluyor.

Bir taraftan da ‘Kimi milletvekili olarak görmek istiyorsunuz?’ diye açık uçlu soru soruluyor. Çok güzel bir şey bu. Çıkan sonuçlara göre de hareket etmek doğru olan. Yapılan toplantılarda Sayın Cumhurbaşkanımıza diyoruz ki, “Hiç kimsenin sizin üzerinizde hakkı yok.

Böyle bir ortamda sizin rahat hareket emeniz lazım. Sevilen simalarla, yeni yüzlerle seçimlere gitmeniz lazım. Biz bunu sonuna kadar destekliyoruz.’ diyoruz. Bunu da Sayın Cumhurbaşkanımıza her fırsatta ifade ediyoruz.

Kayseri’de de 6 milletvekili arkadaşımızla üzerimize düşen görevi hakkıyla yaptık, hepimiz Kayseri için didindik,  çalıştık. Takdir tabii ki Sayın Cumhurbaşkanımızın olacaktır, teşkilatlarda yapılan temayüller ön plana çıkacaktır, yine yapılan anketlerdeki sonuçlar çok dikkate alınacaktır.

2023 seçimleri aday listelerinde sadece Kayseri’de değil, tüm Türkiye’de yenilenmenin olduğu bir dönem olacaktır. 2023 seçimlerinin sonucunda Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın rekor oy alacağını düşünüyorum.” dedi.

“Çatal kazık, toprağa çakılmaz”

6’lı masa etrafında birleşen muhalefetin halen Cumhurbaşkanı adayı çıkaramamasını eleştiren Özhaseki, bu oluşumun vatandaşı oyaladığını belirtti. Özhaseki, “Önce ‘seçim tarihini beliyoruz’ dediler, şimdi de adaylarını belirleyemiyorlar. 2 yıldır bir araya gelip konuştukları tek şey kimin aday olacağı üzerine. Ama millete dönüp ‘biz, kendi aramızda ilkeleri konuşuyoruz’ diyorlar. ‘Cumhurbaşkanı seçim tarihini açıklasın adayımızı hemen açıklayacağız’ dediler, o da yalan çıktı.

İYİ Parti, CHP’nin adayını kabul etmiyor. Öne çıkarmak istemiyor. Diğer 4 parti de biz ne alacağızın derdinde. Masanın altında 7. Ortakları ise ‘beni yok saymayın yoksa bende aday çıkarırım’ diyor. İnsanları kandırmayı artık bırakın. Çıkın adayınızı açıklayın. Güçlendirilmiş Parlementer Sistem yalanlarını bırakın. Bunlar 6+1’li koalisyon kurma peşindeler. Ülkemiz koalisyonlardan çok çekti. 7’li koalisyon ülkenin önemli anında hızlıca karar verilebilir mi? Tabii ki hayır. Sadece masada oturacakları düzeni 1 ay tartışan bir güruhtan bahsediyoruz. Milletimizin güzel bir sözü vardır: “Çatal kazık toprağa çakılmaz.” Milletimizin bu yapıya izin vermez.” şeklinde konuştu.

 

“Muhalefetin politik gevezeliklerine kulak asmamak lazım”

 

Türkiye’deki 1391 belediyenin 807’sinin AK Parti’de, 232’sinin de Milliyetçi Hareket Partisi’nde olduğunu belirten Özhaseki, 1039 Cumhur İttifakı’na bağlı belediyenin vatandaşların huzuru için hizmet ürettiğini dile getirdi. Özhaseki, “Bizim belediyelerimiz ile Millet İttifakı belediyelerinin arasında büyük bir fark var. Bizim ilk amacımız; hizmet ve eser belediyeciliği. Bunu sıklıkla dile getiriyoruz. Hizmet ve eser siyasetini her gittiğimiz yerde anlatıyoruz. Mazeret üretmeden çalıyoruz.

Belediyecilik demek insanlığa hizmet, mahlûkata şefkat ve tevazudur. Belediye Başkanı arkadaşlarımız da bu anlayışla, bu şehir hizmet ediyor. Zaman zaman muhalefetin politik gevezeliklerine kulak asmamak lazım. Mali olarak belediyeler sıralansa, en iyi durumda olarak ilk sırada Kayseri ve ilçe belediyelerini yazabiliriz. Kayseri’de uyum kültürünün en üst seviyede olduğunu görüyoruz. Belediyelerimiz, değer kamu ve özel kurum ve kuruluşlarla birlikte güzel işlere imza atıyor. Rabbim birliklerini daim etsin, işlerini kolay kılsın.” dedi.

“Avrupa’daki Erdoğan ve Türkiye düşmanlığını çok iyi biliyoruz”

Türkiye’de yapılacak her genel seçim öncesi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a ve İslam’a sistematik bir şekilde karalama kampanyası yürüten Avrupa’nın tavrını değerlendiren Özhaseki, “Avrupa’daki Erdoğan ve Türkiye düşmanlığını çok iyi biliyoruz. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan asla Avrupa’nın ve Amerika’nın sözünün geçeceği bir lider değil. Bizde hak ve adalet esastır. Ama Batı, çaldıklarıyla güçlendiğini biliyoruz. Böyle bir Batı, böyle bir Amerika, böyle bir Türkiye’yi destekler mi? Sınırlarımızda terör devleti kurmaya çalıştılar. IŞİD’i ortaya çıkarıp sonra da güya bunu yok etmek için bu topraklara girmişler.

Biz ne diyoruz? Suriye ve Irak’ın toprak bütünlüğüne müdahale ettirmeyiz. Oyunları bozan bir lideri bunlar ister mi? Bu yüzden seçimlerden önce Erdoğan düşmanlığı en üst seviyeye çıkıyor. Ayrıca İsveç’in başkenti Stockholm’de Kur’an-ı Kerim’in yakılması açık bir nefret ve insanlık suçudur, barbarlıktır. İslam'a karşı düşmanca eylemleri destekleyenleri ve faillerine göz yumanları şiddetle lanetliyoruz.” ifadelerini kullandı.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39