• BIST 8779.01
  • Altın 2238.031
  • Dolar 32.3361
  • Euro 35.1031
  • Kayseri 9 °C
  • Ankara 11 °C
  • İstanbul 13 °C

ÖZVARİNLİ: “KOCASİNAN’I AYAĞA KALDIRACAK PROJELERİMİZ HAZIR”

ÖZVARİNLİ: “KOCASİNAN’I AYAĞA KALDIRACAK PROJELERİMİZ HAZIR”
Millet İttifakı’nın ortağı İYİ Parti’nin Kocasinan Belediye Başkan Adayı Dr. HasanSami Özvarinli, Seçim Çalışmaları kapsamında ziyaretlerine ara vermeden devam ediyor.

Bu bağlamda, Doğu Sanayi’de esnaf, Yıldız Evler Mahallesi’ndevatandaşları ziyaret eden Özvarinli’nin bir sonraki durağı SMMM odası oldu. Burada Kayseri Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odasını ziyaret eden
Özvarinli, daha sonrada parti merkezine geçti. İYİ Partiyi ziyarete gelen OSB Başkan Adayı Ahmet Hilmi Kürtüncü ve yönetimini karşıladı. Kısa adı SMMM olan Kayseri Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odası Yönetim Kurulu Başkanı ve üyelerini Oda merkezinde ziyaret eden İYİ Partili Kocasinan Belediye Başkan Adayı Dr. Hasan Sami Özvarinli, burada önemli açıklamalarda bulundu. Kayseri Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odası (SMMM) Başkanı Fatih Tanrıöver ve Yönetim Kurlu üyeleriyle bir araya gelen İYİ Parti Kocasinan Belediye Başkan Adayı Dr.Hasan Özvarinli’in oda ziyaretine İYİ Partili bazı isimlerde eşlik etti. Özvarinli, burada yaptığı konuşmasında, Kocasinan için planlanan önemli projelerden söz etti. Erkilet havalimanının uluslararası normlara kavuşturulması gerektiğine işarete eden İYİ Partili Başkan Adayı Özvarinli,ayrıca havalimanının şehir tarafına bakan giriş ve çıkış alanında bulunan arazi üzerinde yeni bir yapılanmaya gideceklerini söyledi. Özvarinli,” Kayseri’ye yakışır,uluslar arası normlara ve donanıma sahip bir havalimanı arzu ediyoruz. İçerisinde otel, alışveriş merkezlerinin de yeralacağı modern, uluslar arası ihtiyaca cevap verebilecek kapasiteye sahip mekânlar. Buranın bir özelliği de olacak, içerisinde ki esnaf ağırlıklı olarak Kayseri esnafından olacak. Planını ve projesini hazırladığımız yatırımı İnşallah Kocasinan belediye başkanı seçildiğinde gerçekleştireceğiz ve Kocasinan’ı ayağa kaldıracağız” dedi.
İYİ Partili Başkan Adayını ve beraberindekileri karşılayan ve ağırlayan Kayseri Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odası (SMMM)Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Tanrıöven ise,”Sayın Başkan Kocasinan için yapmayı planladığız ve hazırladığınız projeleri takip ediyoruz.Yeni bir Erkilet havalimanı ve çıkışında yapmayı planladığınız, düşündüğüz proje neden hayata geçmesin, neden olmasın, bizlerde bu projenin içerisinde olmak isteriz. Memleketimize yapılacak her yatırımın yanındayız, burada olmak ve yeralmak isteriz.”şeklinde konuştu.

ÖZVARİNLİ’DEN VATANDAŞ ZİYARETİ
İYİ Parti’nin Kocasinan Belediye Başkan Adayı Dr. Hasan Sami Özvarinli, Doğu Sanayi’de esnafı, Yıldız Evler Mahallesi’nde vatandaşları ziyaret etti. Yıldız Evlerde sabah saatlerinde mahallenin önde gelenleriyle bir araya gelen
Özvarinli, burada mahalle sakinlerinin sorunlarını dinledi, onlara çözüm önerilerini anlattı. Ardından Doğu Sanayi’ye geçen Özvarinli,burada esnafın sorunlarını dinledi,çözüm önerilerini sundu.Doğu Sanayi esnafı kendilerini ziyarete gelen Özvarinli’ye teşekkür ettiler.

73cfdcf7-8b39-4fe7-97ad-855b8fce261d.jpg

OSB BAŞKAN ADAYI KÜRTÜNCÜ’DEN İYİ PARTİYE ZİYARET
Kayseri Organize Sanayi Bölgesi Başkan Adayı Ahmet Hilmi Kürtüncü, İYİ Parti İl Başkanlığına nezaket ziyaretinde bulundu. Burada İl Başkanı Süleyman Bozkurt ve Kocasinan Belediye Başkan Adayı Dr. Hasan Sami Özvarinli ile görüşen Kürtüncü, yerel seçimlerde İYİ Partiye başarılar diledi. OSB Başkan Adayı Kürtüncü’nün Ziyareti’nden duyduğu memnuniyeti dile getiren İYİ Parti İl Başkanı Süleyman Bozkurt, OSB’de yapılacak seçimlerde Kürtüncü ve ekibine başarılar diledi. Bozkurt, “sanayicinin yaşadığı sorunları biliyoruz, umarım yakın zamanda bu sorunlar aşılır” dedi. İYİ Partinin seçim çalışmalarından da söz eden Süleyman Bozkurt,”Malumunuz önümüzde yerel seçimler var. Adaylarımızı belirledik ve saha çalışmalarımıza ara vermeden devam ediyoruz. Sizlere de çıktığınız hizmet yarışında başarılar dilerim” diye konuştu.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39