• BIST 8718.11
  • Altın 2246.595
  • Dolar 32.3347
  • Euro 35.1824
  • Kayseri 7 °C
  • Ankara 3 °C
  • İstanbul 8 °C

“PINARBAŞINA HİZMET ETMEK EN BÜYÜK ŞEREFTİR”

“PINARBAŞINA HİZMET ETMEK EN BÜYÜK ŞEREFTİR”
BAŞKAN UZUNLUOĞLU VAAT ETTİĞİMİZ PROJELERİ GERÇEKLEŞTİRDİK.

Pınarbaşı Belediye Başkanı Menduh Uzunluoğlu, 2019 yılının 31 Mart’ında yapılan Mahalli İdareler Seçimlerinden bugüne kadar Pınarbaşı’yı 2023 vizyonuna uygun hale getirmek adına hiç durmadan çalıştıklarını, seçimlerde yapmayı vaat ettikleri projeleri kısa sürede gerçeğe dönüştürmenin gururunu yaşadıklarını söyledi.

b1-045.jpg

Pınarbaşı’nın her alanda gelişimi ve değişimi için çalıştıklarını ifade eden Başkan Menduh Uzunluoğlu, “Modern, katılımcı, şeffaf ve yerinden yönetim ilkeleriyle, insana ve insanca yaşama hizmet etmek için hemşerilerimizle beraber, 31 Mart 2019 tarihinden bugüne kadar hiç durmadan çalıştık ve yeni projelerimizi teker teker hizmete sunduk.

Kayseri’nin en büyük ilçelerinden biri olan Pınarbaşı’nda yaşamanın farklı ve ayrıcalıklı olduğunu hissettirecek hizmetlerimizle ilçemizi kalkındırmaya, unutulmuş değerlerimizi canlandırarak aydınlık geleceğimizi hemşerilerimizle birlikte inşa etmek adına bir günümüzü bile boş geçirmedik.

b2-174.jpg

Çünkü misafirperver, güler yüzlü ve kadirşinas insanların huzur içinde yaşadığı, doğal ve tarihi güzellikleriyle farklı bir atmosfere sahip Pınarbaşına hizmet etmek bizim için en büyük şereftir. Hoşgörü, paylaşım, dostluk ve kardeşliğin üst seviyede yaşandığı Anadolu’nun en şirin yerleşim yerlerinden olan bu güzel ilçeye ne kadar hizmet etsek azdır. Alanında uzman değerli mesai arkadaşlarımızın yanı sıra özverileri ve gayretlerini sürekli takdir ettiğimiz personellerimizin çalışmalarıyla üç yıl içinde azımsanamayacak ölçülerde başarılı işlerin altına imza attık.

Üzerinden üç yıl geçen Mahalli İdareler Seçimlerinde milletimize yapmayı vaat ettiğimiz projemizden 15’ini tamamlamak tamamlamak bizim için gurur vesilesi olurken, hemşerilerimizin duaları ve destekleri her zaman en büyük gücümüz olmuştur.

b4-018.jpg

Toplumun tüm kesimlerince paylaşım ve dayanışma içerisinde olup, birlikte hareket etme anlayışını en güzel örneklerini ortaya koyarak, her alanda örnek ve marka yatırımları Pınarbaşımıza kazandırdık. Hiç kimseyi ötekileştirmeden, merkez-kırsal ayrımı yapmadan ilçemizin her noktasına aynı seviyede hizmet götürdük. Vatandaşlarımızla el ele gönüle olduk, halkımızın taleplerini dikkate aldık ve ihtiyaçlara cevap veren örnek yatırımlarla ilçemizi her alanda büyüttük.

Temelinde ‘Durmak Yok, Yola Devam’ olan, ‘Tevazu, Samimiyet, Gayret ile Önce Millet Önce Memleket’ düsturuyla güçlendirdiğimiz tükenmeyen hizmet aşkımızla ülkemize, kentimize ve ilçemize daha fazla hizmet etmek için bundan sonrada aynı ciddiyet ve kararlılıkla çalışmaya, hizmet üretmeye devam edeceğiz dedi.

Pınarbaşı’nın tek bir alanda sınırlı tutmayarak her alanda gelişimine büyük önem verdiklerini ifade eden Başkan Uzunluoğlu, “2019 Yılının 31 Mart’ından bugüne kadar omuzlarımızdaki yükün ağırlığını bilerek, bir günümüzü bile boş geçirmeden milletimize layık olabilmek için çaba sarf ettik. Sabahın ilk ışıklarıyla mesaimize başlayarak geç saatlere kadar hiç durmadan çalıştık.

Sürekli sahada halkımızla iç içe olduk. Gönüllere dokunmayı, yüreklerde iz bırakmayı öncelik haline getirdik. Gece gündüz demeden aşkla çalıştığımız dolu dolu bir üç yılı geride bıraktık. Çalışma arkadaşlarımla birlikte halkımıza hizmet etmenin onurunu, gururunu yaşıyoruz. Tecrübemiz ve birikimimiz ile Pınarbaşımıza hizmetkâr olmaya devam edeceğiz. Rabbim yâr ve yardımcımız olsun. “ ifadelerini kullandı.

b3-066.jpg

“GİDECEK ÇOK YOLUMUZ, ALACAK ÇOK FAZLA MESAFEMİZ VAR”

“Gidecek çok yolumuz, alacak çok fazla mesafemiz var” diyerek sözlerine devam eden Başkan Uzunluoğlu, “Saymakla bitiremeyeceğimiz yatırımlar, hizmetler ve projelerle Pınarbaşımızı geride bıraktığımız üç yıl içerisinde en güzel hizmetlerin gelmesi adına yoğun bir çalışma döneminden geçtik. Ancak bizler henüz yolun başında olduğumuzu biliyoruz.

Kadınından gencine, yaşlısından çocuğuna, engellisinden dezavantajlı gruplarına kadar toplumun tüm kesimlerinin ihtiyaçlarına en güzel şekilde yanıt verecek yeni dönem yatırımlarımızla Pınarbaşımızı Türkiye’nin parlayan yıldızı haline getirmekte kararlıyız. Çünkü bizler çalışmayı seven, şehit kanlarıyla sulanmış vatan topraklarına hizmet etmeyi kendine şiar edinmiş insanlarız.

b6-005.jpg

Yorulma ve dinlenme bilmeden, gece gündüz demeden milletimize en güzel hizmetlerin gelmesi için halkımızla el ele vererek modern, nezih ve kaliteli yarınlara el birliğiyle ulaşacağız. ‘Gönül Belediyeciliği’ esaslı sosyal sorumluluk projelerimizle vatandaşlarımızın yüreklerine dokunmaya devam edeceğiz. Hizmetlerimizi ‘Gönül Vizyonu’ temalı projelerimizle taçlandırıp, hemşerilerimizin iyi ve kötü günlerinde yanlarında olmaya, ellerinden tutmaya, acılarını paylaşıp, sevinçlerine ortak olmaya devam edeceğiz.

b7-002.jpg

İlçemizi Cumhurbaşkanımızın işaret ettiği 2023 vizyonuna hazır hale getirmek için adaletli, sosyal ve şeffaf bir belediye anlayışı ile çalışma tempomuzu artırarak yolumuza kararlılıkla devam edeceğiz. Her şey daha huzurlu, daha mutlu ve daha refah, yaşam standardı yüksek Pınarbaşı için.” diye konuştu.

b8-002.jpg

Haber: Mehmet Yılmaz

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39