• BIST 9131.16
  • Altın 2324.75
  • Dolar 32.3712
  • Euro 34.9966
  • Kayseri 15 °C
  • Ankara 21 °C
  • İstanbul 21 °C

Seri tecavüzcüden kan donduran itiraflar!

Seri tecavüzcüden kan donduran itiraflar!
Evin içinde üzerinde etek olan bir kadın gördüm.

SERİ katilden sonra seri tecavüzcümüz de oldu! Bartın’da geçtiğimiz hafta cinsel taciz suçundan yakalanarak tutuklanan 24 yaşındaki T.Y’nin İstanbul, Bursa, Sakarya ve İzmir gibi iller başta olmak üzere Türkiye genelinde 20’ye yakın taciz ve tecavüz olayının zanlısı olduğu ortaya çıktı.

Milliyet'ten Mesa Kesler'in haberine göre, Bartın Asayiş Şube Müdürlüğü’nde sorgulanan zanlı suçlarını bir itiraf etti ve faili olduğu olayları soğukkanlılıkla bir bir anlattı.  Civar illerdeki birçok faili meçhul birçok taciz olayı da yeniden incelemeye alındı. Zanlının itiraflarından bazı bölümler şöyle: 

“BALKONDAN GİRDİM, YANINDA ÇOCUĞU YATIYORDU”...

- 17 Ağustos günü saat 23.00 sıralarında Bartın müftülüğü civarında dolaşırken zemin kattaki bir evin ışığının yandığını gördüm. Pencere kapalıydı ancak perdesi açıktı. Evin içinde üzerinde etek olan bir kadın gördüm. Biraz ileriye gittim, saatin geç olmasını bekledim.

03.00 gibi geri döndüm. Evin önüne geldim. Işıklar kapalıydı. Arka bahçeye geçtim. Balkon kapısı hafif açıktı. İçeri girdim. Oturma odasında bir kadın yüzüstü yatıyordu. Gecelik tarzı birşey vardı. Yanına gittim, yanında bir de çocuk vardı.  Tahrik edecek şekilde dokunmaya başladım. (...) Uyanmadı. Sonra üzerindekini indirdim. Uyandı, ‘Sen kimsin!’ dedi.  Ben de ‘Bağırma, gideceğim’ dedim. ‘Çık evimden’ dedi. Ben de balkon kapısından çıkarak oradan uzaklaştım. Pişmanım”

YAŞLI KADINA NASIL TECAVÜZ ETTİ?... “Yaklaşık iki ay kadar önce paraya ihtiyacım olduğundan Tuna mahallesindeki evlerden hırsızlık yapmaya gittim. Köprünün kenarındaki iki katlı evi gözüme kestirdim. Saat 01.30 sıralarıydı. Evin camı hafif açıktı. Pencere yerden yaklaşık bir metre yükseklikte olduğu için kolayca içeriye girdim. Evin içerisinde ışık yanmıyordu. Evin içerisinde ilerledim. Koltuğun üzerinde yaşlı olduğunu anladığım bir kadın yatıyordu. Yanına gittim ve sarıldım. Kadın ‘Hastayım, beni öldürme herşeye razıyım ama öldürme’ dedi. (Nasıl tecavüz ettiğini anlatıyor) ... Sonra evden çıktım, gittim. Pişmanım”

GENÇ KIZ BANYO YAPIYORDU... Yaklaşık 3 ay önce Çaydüzü mahallesinin iç kısımlarında üç katlı bir evin ilk katının ışıkları yanıyordu. Saat 01.00 sıralarıydı. Oradaki bir arkadaşımı ziyarete gidiyordum. Bu evin balkon kapısı ve penceresi açıktı. Oradan genç bir kızın sesini duydum. Annesine ‘Ben duş alacağım’ dedi. Ben oradan 5 dakika uzaklaştım ve geri geldim. Banyonun ışığı yanıyordu. Orada gördüğüm bir sandalyenin üzerine çıkarak banyonun penceresinden baktım. 20’li yaşlarda bir kız vardı. Beni görünce annesine bağırdı. Hemen oradan uzaklaştım. Pişmanım...”

internethaber

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39