Talasgücü Belediyespor forması altında maçlara çıkan genç yetenekler, U-14, U-15, U-16 ve U-18'den sonra U-17’de de şampiyon olarak Kayseri’yi gruplarda temsil etme hakkı kazandı.
Şampiyon takımlara kupaları 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları kapsamında Vali Çiçek ve diğer protokol üyeleri tarafından verildi.
Recep Tayyip Erdoğan Millet Bahçesi’nde düzenlenen törenle şampiyonluğa ulaşan takımlara kupalarını veren Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, CHP Kayseri Milletvekili Aşkın Genç, Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç ve Garnizon Komutanı Hava Tuğgeneral Haldun Taşan, elde edilen başarıdan dolayı hem gençleri hem de Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın’ı tebrik etti.
“Gurur duyuyoruz”
Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın da genç yeteneklerle gurur duyduklarını dile getirerek, “Bundan 5 yıl önce Sporcu Fabrikası adını vererek bir yapılanmaya gittik ve gençlerimizin 6 branşta spor yapmalarına imkan sağladık. Geldiğimiz noktada başarılar birbirini takip etmeye başladı. Futbolda A Takımımız tarihinde ilk kez 3. Ligde mücadele etti ve sezonu başarıyla tamamladı. Bunun yanı sıra Kayseri’de düzenlenen U-14, U-15, U-16, U17 ve U-18 yaş kategorilerinde takımlarımız şampiyon oldu. Bunlardan U-14 Türkiye Şampiyonluğuna uzanarak büyük bir başarıya imza attı. Diğer takımlarımızda gittikleri gruplarda Kayseri’ye başarıyla temsil ettiler. Hepsinin gözlerinden ve gönüllerinden öpüyor, başarılarının devamını diliyorum” dedi.
Sporcu fabrikası değil şampiyonluk fabrikası

Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın’ın kurduğu Sporcu Fabrikası, futbol alt yaş kategorilerinde tüm şampiyonluklara ambargo koydu.
Etiketler: Sporcu fabrikası değil şampiyonluk fabrikası
- Yorumlar 0
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
SON EKLENEN GALERİLER
Diğer Haberler
Milletvekili Dursun Ataş’tan Ali Çamlı’ya ziyaretKayserispor’un faaliyetleri, hedefleri ve gelecek döneme ilişkin planlamaları hakkında karşılıklı istişarelerde bulundu.
Muhammed Türkmen’den Kayserispor’a 3,5 milyon TL’lik icra takibiMuhammed Türkmen’den Kayserispor için icra takibi başlattı.
KÜRTÜNCÜ: GALİBİYETİMİZ DOW SENDROMLU YAVRULARIMIZA GELSİNKAYSERİSPOR YÖNETİM KURULU ÜYESİ TEVFİK KÜRTÜNCÜ,İSTANBULSPOR GALİBEYİTİNİ İŞTE BÖYLE KUTLADI.
Kayserispor’da Seferi 7 maçta 7 gole ulaştıKayserispor’un golcü oyuncusu Taulant Seferi, İstanbulspor karşılaşmasında attığı 2 golle takımının galibiyetinde önemli rol oynarken, bu sezon ligde 7 maçta 7 gole ulaştı.ÖNE ÇIKANLAR
1/20
- 17:40 - Kazada babasının ardından hayatını kaybeden Hacı Ali, toprağa verildi
- 17:37 - MHP’li Özdemir, Kayseri’deki hayvan kesim fiyatı iddialarını Bakan Bolat’a sordu
- 17:12 - Milletvekili Dursun Ataş’tan Ali Çamlı’ya ziyaret
- 15:53 - GÜNAY ÇAKI'DAN DEV YATIRIMLAR
- 15:49 - Kayseri’nin rüzgarı toplu ulaşımı yeşil enerjiyle buluşturdu
- 15:36 - TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu’ndan Gülsoy'a ziyaret
- 15:26 - Başkan Palancıoğlu, yeni eğitim döneminde öğrencilerle bir araya geldi
- 15:22 - Büyükşehir’in Hobi Bahçesi’nde sazlı, sözlü müzik şenliği
- 15:06 - Muhammed Türkmen’den Kayserispor’a 3,5 milyon TL’lik icra takibi
- 14:57 - KÜRTÜNCÜ: GALİBİYETİMİZ DOW SENDROMLU YAVRULARIMIZA GELSİN
- 14:54 - Kayserispor’da Seferi 7 maçta 7 gole ulaştı
- 14:50 - Kayserili badminton sporcularından Türkiye Şampiyonası’nda önemli başarı
- 14:47 - Kayseri Şehir Hastanesi’nde Kupa Tedavisi Eğitiminin Pratik Uygulamaları Başladı
- 14:24 - Ali Çamlı: Moreno'nun hareketi yüzde 100 faul. O golü verse dahi içime sinmezdi
- 10:22 - KAYSERİSPOR'UN ARKASINDA DİMDİK DURAN YÖNETİM VAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0000 000 00 00
Tel : 0000 000 00 00




















