2024 yılı Emlak, Çevre Temizlik ve İlan Reklam Vergilerinin ikinci taksit ödemeleri devam ediyor. 2 Aralık Pazartesi gününün ödemeler için son tarih olduğunu hatırlatan Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın, vatandaşlara ödemelerini son güne bırakmama çağrısında bulundu.
Konuyla ilgili bir değerlendirme yapan Başkan Yalçın, vergi ödemelerinin hem internet üzerinden hem de belediye hizmet binasında ve Mevlana Mahalle Meydanında bulunan veznelerden yapılabileceğini söyledi. Vezneden nakit veya kredi kartıyla yapılabilecek olan ödemelerin internet üzerinden de gerçekleştirilebileceğini ifade eden Başkan Yalçın, mükelleflerin www.talas.bel.tr adresinden giriş yaparak ‘ödeme işlemleri’ menüsünü tıklamaları gerektiğini kaydetti. Başkan Yalçın, şu ana kadar vergilerini ödeyerek Talas’ın gelişmesine katkı sağlayan mükelleflere de teşekkür etti.
Veznelerde mesai var
Vezne önlerinde yoğunluk yaşanmaması ve vatandaşların mağdur olmaması için her türlü hazırlığı yaptıklarını belirten Başkan Yalçın, bu kapsamda veznelerin çalışma saatlerinde düzenlemeye gittiklerini ve vatandaşların hafta sonu da ödeme yapabileceklerini ifade etti. Buna göre 23 Kasım-2 Aralık tarihleri arasında hafta içi 08.00-19.00 saatleri arası açık olacak vezneler, hafta sonları da 10.00-16.00 saatleri arasında hizmet vermeye devam edecek.
Mevlana Meydanı veznesi devrede
Bununla birlikte mükelleflerin vergi ödemelerine kolaylık sağlamak amacıyla Mevlana Meydanındaki vezne de açık olacak. 25 Kasım Pazartesi gününden itibaren hizmet vermeye başlayacak olan vezne, hafta içi 13.30-20.00, hafta sonu 10.00-16.00 saatleri arasında çalışacak.
Bildirim ve rayiç belgesi belediye web sayfasında
Öte yandan mükellefler için Talas Belediyesi internet sayfasında da yeni düzenlemeler yapıldı. Buna göre vatandaşlar belediyeye gelmeden “E-Emlak Vergisi Bildirim” ve “E-Emlak Vergisi Rayiç Belgesi” sekmelerinden işlemlerini kolayca yapabilecekler.
Talas Belediyesi’nde vergi mesaisi

Mevlana Meydanı veznesi devrede.
Etiketler: Talas Belediyesi’nde vergi mesaisi
- Yorumlar 0
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
SON EKLENEN GALERİLER
Diğer Haberler



ÖNE ÇIKANLAR
1/20
- 22:34 - Mehmet Yılmaz olaydan 3,5 yıl sonra Gürcistan’da yakalandı
- 22:28 - Cin çıkarma iddiasıyla istismar etti
- 22:20 - 'ÖZGÜRLÜKÇÜ ANAYASA YAPMA VAKTİ GELMİŞTİR'
- 22:01 - Çantasındaki tabancayla adliyeye girmek isterken 'x-ray' cihazına takıldı
- 21:59 - Elitaş: ana muhalefete verildi
- 21:57 - Başkan Büyükkılıç'tan İl Halk Kütüphanesi'nde inceleme
- 21:54 - Yahyalı'da K-Şarj Elektrikli Araç Şarj İstasyonu açıldı
- 21:48 - Bakan Tunç,Osman Amca'mızın Kayseri’de 16 tane yaptırdığı okul var
- 21:55 - Develi'de aşk skandalı İşte detaylar...
- 21:46 - Kocasinan'da alkollü 2 arkadaş birbirini bıçakladı
- 17:59 - TAHA AKGÜL: GELECEK HEDEFİMİZ 10 BİN SPORCU
- 17:47 - Erkilet Bulvarı asfalt yenileme çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor
- 17:16 - Kiracılarını öldüren çifte hapis cezası
- 15:18 - Kayseri’de tarihi Tasmakıran Cami’nin restorasyonuna başlandı
- 15:14 - Başkan Cenani Ayaydın,Toplum Ruh Sağlığı Merkezi etkinliğine katıldı
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0000 000 00 00
Tel : 0000 000 00 00