Şiirler okuyup birbirinden özel oyunlarla eğlenen çocukların sevinci görülmeye değerdi.
Talas Belediyesi yine çocuklara farklı bir bayram coşkusu yaşattı. Yamaç Paraşütü İniş Alanında, Talas Belediyesi ve Talas Kaymakamlığı tarafından ortaklaşa yapılan etkinlikte birbirinden eğlenceli aktivitelerle hem çocuklar hem de büyükler keyifli bir bayram geçirdi.
Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı okunmasının ardından başlayan törende konuşan İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Elmalı, şanlı tarihin en önemli kazanımlarından ve dönem noktalarından birisi olan TBMM’nin açılışının 104. yılını kutlamanın onuru ve heyecanını yaşadıklarını söyledi.
Daha sonra kürsüye gelen Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın, sözlerine “23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramının gerçek sahibi sevgili çocuklar gününüz kutlu olsun.” diyerek başladı.
“Çocuklarımıza güveniyoruz”
Başkan Yalçın, “Cumhuriyetimizin 100. yılını kutladığımız günlerde ikinci yüzyıla devrederken görevi devralan çocuklar olarak burada hepimiz cıvıl cıvıl bir aradayız. Biz size güveniyoruz. Ülkemiz sizin sayenizde çok daha güzel günlere kavuşacak. Atatürk’ün dediği muasır medeniyetler seviyesine ulaşmasında el büyük emeği sizlerin sağlayacağınızdan eminiz.” dedi.
Talas Kaymakamı Yaşar Dönmez de, öğrencilere seslenerek, “Bugün ülkemizi bizler yönetiyoruz. Yarın sizler büyüdüğünüzde bizlerin yerinde olacaksınız. O nedenle kendinizi iyi bir şekilde donanımlı olarak yetiştirin.” ifadelerini kullandı.
Vatandaşlardan Başkan Yalçın’a teşekkür
Çocuklar bayramdan mutlu olduklarını söylerken, büyükleri de hazırlanan program nedeniyle Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın’a teşekkür etti.
Konuşmaların ardından miniklerin ve küçüklerin hazırladığı birbirinden özel gösteriler ile okunan milli ve manevi duygularla dolu şiirlerle bayram coşkuyla kutlandı.
Program yapılan yarışmalarda dereceye giren öğrencilere hediyelerinin verilmesiyle son buldu.
Talas'ta 23 Nisan coşkusu alanlardan taştı

Talas Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını çocuklara özel düzenlenen etkinliklerle kutladı.
Etiketler: Talas'ta 23 Nisan coşkusu alanlardan taştı
- Yorumlar 0
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
SON EKLENEN GALERİLER
Diğer Haberler




ÖNE ÇIKANLAR
1/20
- 16:38 - BİLAL ERDOĞAN: 'YENİDEN BÜYÜK MİLLET OLDUĞUMUZU HATIRLAYALIM'
- 16:32 - Kanser hastası, eşini öldürüp intihar etti
- 16:20 - SİVAS'TA KAN DONDURAN CİNAYETİN PERDE ARKASI!
- 16:09 - BAŞKAN BÜYÜKKILIÇ, TÜGVA ORTAOKUL YAZ OKULU TANITIM PROGRAMI’NA KATILDI
- 12:38 - Miras tartışmasında babasını bıçaklayıp öldürdü
- 12:34 - Kayseri'de 8 yıl 4 ay hapisle aranan hükümlü yakalandı
- 12:33 - Kayseri'de 10 yıl hapisle aranan hükümlü yakalandı
- 12:29 - Kayseri'de 9 yıl 7 ay hapisle aranan kadın hükümlü yakalandı
- 12:20 - ŞÜPHELİ SİVAS'A GETİRİLDİ; DETAYLAR ORTAYA ÇIKMAYA BAŞLADI
- 12:02 - CHP VE YENİDEN REFAH MECLİS ÜYELERİ'DEN ÇOLAKBAYRAKDAR'A TEŞEKKÜR
- 11:57 - Melikgazi Belediyesi'nin ihtiyaç sahibi vatandaşlara ücretsiz kıyafet desteği
- 11:53 - Talas Belediyesi sosyal yardım programını aralıksız sürdürüyor
- 11:45 - DOĞAN HAVUR'DAN HİZMET-İŞ SENDİKASINA ZİYARET
- 11:44 - Büyükşehir Spor A.Ş.'den 19 Mayıs Gece Koşusu
- 11:37 - Akay:"çiftçilerimizi, ekimden hasada kadar üretimin her aşamasında yalnız bırakmıyoruz"
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0000 000 00 00
Tel : 0000 000 00 00