Talas Belediyesi, çocukların hem bireysel yeteneklerini geliştirmesi hem de yaz tatilini verimli geçirmesi amacıyla etkinlikler düzenlemeye devam ediyor. Bu amaçla Mehmet Karamercan Kütüphanesi’nde 3-6 yaş arası çocuklara yönelik olarak kurulan çocuk atölyeleri 24 Temmuz’da aktivitelerine başlayacak.
Konuya ilişkin kısa bir değerlendirme yapan Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın, kütüphaneleri fonksiyonel şekilde kullanmaya devam ettiklerine işaret ederek, “Çocuklarımızın yaz tatilini eğlenceli ve verimli şekilde geçirmesi için çalışmalarımız sürüyor. Bir yandan açtığımız yaz spor okullarında 6 branşta kurs veriyoruz bir yandan da kütüphanelerimizde çeşitli etkinlikler düzenliyoruz. Bu kapsamda Mehmet Karamercan Kütüphanesi’nde kurduğumuz çocuk atölyelerinde 3-6 yaş arasındaki yavrularımızı hem bilgilendirip eğlendireceğiz hem de becerilerini geliştireceğiz. Tüm çocuklarımızı bekliyoruz” dedi.
Başkan Yalçın, bilgi ve rezervasyon için 0352 315 45 55 numaralı telefonun aranabileceğini de sözlerine ekledi.
Her Çarşamba iki seans
Her hafta Çarşamba günleri 15.00 ve 17.00’de iki seans halinde düzenlenecek çocuk atölyelerinde el becerisi, çocuk şarkıları, geleneksel çocuk oyunları, dikkat ve zeka oyunları, masal dinleme, anlatma ve yorumlama gibi aktiviteler düzenlenecek.
Talas’ta çocuk atölyeleri

Talas’ta çocuk atölyeleri
Etiketler: Talas’ta çocuk atölyeleri
- Yorumlar 0
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
SON EKLENEN GALERİLER
Diğer Haberler




ÖNE ÇIKANLAR
1/20
- 16:03 - Bakan Yumaklı: 2,2 milyar lira tarımsal destekleme ödemesini çiftçilerin hesaplarına aktardık
- 15:32 - ERCİYES’İN ZİRVESİNDE İKİNCİ KEZ “DÜNYA ŞAMPİYONASI” HEYECANI
- 15:30 - Kayseri'de Çiçekçilerde Sevgililer Günü Yoğunluğu
- 14:05 - Emmiler köyünde cinayet iple boğup, cesetlerini tandıra gömdü
- 13:53 - Belden aşağısı felç kocasına 60 yıldır sevgiyle bakıyor
- 13:51 - Kayseri'de hırsızlık operasyonu: 3 gözaltı
- 13:46 - Kayseri'de kaçak tütün operasyonu: 2 gözaltı
- 13:44 - Kayseri'de aranan 3 FETÖ firarisi yakalandı
- 13:41 - Elinden cep telefonu alan ağabeyi ile annesini bacaklarından bıçakladı
- 13:16 - Kayseri Büyükşehir, Kırsaldaki 47 Mahalle Yolunu Daha Ulaşıma Açtı
- 17:38 - PAZARCILAR ODASI BAŞKANI AKBIYIK: “BELEDİYE BAŞKANLARI BİZİ KAALE ALMIYOR”
- 17:32 - BAŞKAN OSMAN AKBIYIK İSYAN ETTİ
- 17:27 - Kayseri'de kardan kapanan 91 mahalle yolu ulaşıma açıldı
- 17:13 - Erciyes 38 FK Başkanı Dergenali,Melikgazi Belediye Başkanı Palancıoğlu'nu ziyaret etti
- 16:37 - Afyon sucuğu, Avrupa Birliği'nde tescil edilmek üzere ilan edildi
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0000 000 00 00
Tel : 0000 000 00 00