Çevreye yönelik proje ve uygulamalarla dikkat çeken Talas Belediyesi, bunlara bir yenisini daha ekledi. Temiz Çevre Sıfır Atık hassasiyetiyle gerçekleştirilen uygulama kapsamında ilçede bulunan kamu kurum ve kuruluşlarıyla birlikte esnafa masa üstü atık pil toplama kutusu dağıtıldı.
Çevre bilinci oluşturmak amacıyla birçok projeye imza atan Talas Belediyesi, sıfır atık projesi kapsamında kaynağında ayrıştırma, çevre kirliliğinin önlenmesi, çevre bilincinin geliştirilmesi, geri dönüşüm uygulamalarının yaygınlaştırılması ve sıfır atık bilincinin oluşturulması amacıyla Taşınabilir Pil Üreticileri ve İthalatçıları Derneği ile işbirliği içerisinde ilçe genelinde kamu kurum kuruluşlar ve işletmelere masa üstü atık pil biriktirme kutusu dağıtımı gerçekleştirdi.
Bu sayede toplanan pillerin çevreye zarar vermeden geri dönüşüm merkezlerine gönderilmesiyle hem doğa korunuyor hem de çevre bilinci gelişiyor.
Dağıtılan atık pil kutularını alan vatandaşlar ve çalışanlar da çevreye gösterilen hassasiyet için Talas Belediyesine teşekkürlerini iletti.
Çevre çalışmaları ödül getirmişti
Yaptığı çevre koruma çalışmalarıyla adından söz ettiren Talas Belediyesi, daha önce Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan himayelerinde başlatılan “Sıfır Atık” projesinde ödüle layık görülmüş, ödülü de Ankara’da düzenlenen törenle Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın almıştı.
Talas'ta sıfır atık hassasiyeti

Çevre çalışmaları ödül getirmişti.
Etiketler: Talas'ta sıfır atık hassasiyeti
- Yorumlar 0
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
SON EKLENEN GALERİLER
Diğer Haberler
Kayseri’de ‘Türksoy 2027 Yılı Türk Dünyası Kültür Başkenti Adaylığı Bilgilendirme Toplantısı’ düzenlendiKAYSERİ Büyükşehir Belediyesi tarafından ‘Türksoy 2027 Yılı Türk Dünyası Kültür Başkenti Adaylığı Bilgilendirme Toplantısı’ düzenlendi.
Kayseri'ye kaçan kadın öldürüldüGaziantep'in İslahiye ilçesinde hayvancılık yapan Osman Kaplan (47), tartıştığı eşi Ayşe Kaplan'ı (35) av tüfeğiyle vurarak öldürdü.
Emekli başçavuş İlhan,tartıştığı apartman görevlisinin eşi Melek Gül'ü öldürdüKayseri'de vahşi cinayet! Emekli başçavuş İlhan,tartıştığı apartman görevlisinin eşi Melek Gül'ü öldürdüÖNE ÇIKANLAR
1/20
- 17:27 - Kayseri’de ‘Türksoy 2027 Yılı Türk Dünyası Kültür Başkenti Adaylığı Bilgilendirme Toplantısı’ düzenlendi
- 16:04 - Kayseri'ye kaçan kadın öldürüldü
- 15:59 - MHP milletvekili Baki Ersoy kendi cebinden ödeyeceğini açıkladı
- 15:41 - Kayseri Şeker'in ulaştığı başarı tüm şehir adına özel bir gurur kaynağı olarak öne çıkıyor
- 13:11 - BAŞÇAVUŞ 2 ÇOCUK ANNESİNİ ÖLDÜRDÜ
- 13:01 - Emekli başçavuş İlhan,tartıştığı apartman görevlisinin eşi Melek Gül'ü öldürdü
- 12:55 - KOCASİNAN, ESKİ VE YENİ SANAYİ BÖLGESİ’NDE ANA ARTERLERİ YENİLEDİ
- 12:25 - İranlı şüphelilerin midelerinde uyuşturucu tespit edildi; 3 gözaltı
- 12:04 - Eski Terminal karşısında çalışmalar başlıyor
- 11:58 - Kayseri Büyükşehir'den Organik Tarıma Destek: Yeni Dönem Eğitimleri Başlıyor
- 11:49 - TALAS BELEDİYESİNDEN VİLLA PARSELİ FIRSATI
- 10:14 - Kocasinan Belediyesi’yle ilgili gündeme gelen yolsuzluk iddialarına yanıt
- 10:09 - Kangal köpeği hırsızlığı şüphelileri Kayseri'de yakalandı
- 10:05 - Şap nedeniyle 6 aydır kapalı olan hayvan pazarı yeniden açılıyor
- 10:03 - 6 ilde FETÖ operasyonu: 13 gözaltı kararı
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0000 000 00 00
Tel : 0000 000 00 00






















