• BIST 8718.11
  • Altın 2246.931
  • Dolar 32.3269
  • Euro 35.1867
  • Kayseri 5 °C
  • Ankara 1 °C
  • İstanbul 9 °C

Taşhan Mahallesi'nden Fevzi Akkaya Muhtar Adaylığını Açıkladı

Taşhan Mahallesi'nden Fevzi Akkaya Muhtar Adaylığını Açıkladı
Kocasinan İlçesi Taşhan Mahallesi Muhtarı Fevzi Akkaya, 31 Mart 2019 Mahalli İdari Seçimlerinde tekrardan aday olduğunu açıkladı.

Taşhan Mahallesi muhtarı Fevzi Akkaya, yaptığı yazılı açıklamada, yeni dönem için aday olduğunu açıkladı. Akkaya açıklamasında “Sevdalısı olduğum Taşhan Mahallemize muhtarlık adaylığımı açıklıyorum. Hepimizin bildiği üzere 31 Mart 2019 mahalli idareler seçimlerinde sandığa gideceğiz.

Oyumuzu kullanacağız. Bende Taşhan Mahallesi muhtarı olarak görev süresi boyunca siz kıymetli kardeşlerimin mutluluklarına ortak olmaya, hüzünlerini paylaşmaya, iyi günde, kötü günde sizlerin yanında olmaya her zaman için günün her hangi bir saati olursa olsun sizlere yardımcı olmaya özen gösterdim.

Bununla birlikte Fındıklı mevki üzerinde kalan hazine arazilerinin parsel çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

Kocasinan Belediye Başkanımız Ahmet Çolakbayrakdar'a projemizi sunduk. Olumlu karşılandı. Başkanımız Ahmet Çolakbayrakdar, ''İnşallah bu bölgemize seçimden sonra çalışmalarımızı yoğunlaştıracağız.'' dedi. Buda bizleri ziyadesiyle memnun etti.

Fındık ormanı mevkinde bulunan mesire alanı çalışmalarımız devam ediyor. Bu projemizi de en kısa sürede tamamlayıp, halkımızın hizmetine sunacağız. Karataşlık mevkinde tekne turu ve kuşçu marina tesislerine benzer bir çalışmamızda olacak.

Bu projemize de onay çıktı. Herşey Taşhanlı hemşerilerimiz için. Bu dönemde hep beraber sizlere hizmet etmeye Allah’ın izni ile siz değerli halkımızın teveccühü ile tekrardan adayım.

Mahallemizin muhtarı, kardeşiniz, ağabeyiniz, evladınız Fevzi Akkaya olarak bu örnek birlikteliğimizi devam ettireceğinizi biliyor, bütün mahalle sakinlerine saygı ve sevgilerimi sunuyorum. İnsanları birbirine bağlayan en önemli duygunun güvenmek olduğunu biliyor ve önemsiyorum. Güzel dileklerinizden dolayı herkes ayrı ayrı çok teşekkür ediyorum.

Allah hepinizden razı olsun. Adaylığımızın Allah'tan hayırlı olmasını diliyorum.” dedi.

bvbv-001.jpg

hh-009.jpg

kk-003.jpg

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39