Köşk Mahallesi Aşık Veysel Bulvarı’nı, Talas Bulvarı’na bağlayan 3 kilometre uzunluğunda, 15 metre genişliğinde olan yol çalışmasında asfalt dökme işlemleri başladı. Bölgedeki çalışmaları yerinde takip eden Melikgazi Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Palancıoğlu ‘’Yeni yol düzenlememiz sayesinde şehrimizin ulaşımında büyük bir rahatlama olacak’’ dedi.
Nüfus artışıyla birlikte yeni yollara duyulan ihtiyacın arttığı bu dönemde, trafiği rahatlatmak ve vatandaşlara konforlu ulaşım imkanları sağlamak için çalışmalarını sürdüren Melikgazi Belediyesi, Adnan Doğu Kışlası ve Erciyes Üniversitesi’nin arasına, Talas Bulvarı’nı Aşık Veysel Bulvarı'na bağlayacak yeni yol çalışmasında sona geldi.
"Şehrimizin trafiği nefes alacak"
Bağlantı yolu çalışmalarını yerinde inceleyen Melikgazi Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Palancıoğlu, ‘’Melikgazi Belediyesi olarak ulaşımı, şehir içi trafiğini rahatlatacak olan güzel bir projenin son aşamasına geldik. Talas Bulvarı ile Aşık Veysel Bulvarı’nı buluşturuyoruz. Çalışmalarımızın sürdüğü konumu detaylı bir şekilde tarif etmek gerekirse, Erciyes Üniversitesi ile Köşk Kışla Askeriyesi arası ve Mayagöz Hastanesinin olduğu bölgeden çıkıp Teknopark’ın bulunduğu üniversitemizin arka girişine doğru bir geçiş aksı oluşturuyoruz. Vatandaşlarımız burayı kullanabilsinler diye 3 kilometreyi kapsayan bu alanda oldukça yoğun çalışmalar ve büyük bir yatırım yaptık. Yolumuzun üstünde olan mavi renkli kısım bisiklet yolu, sağ tarafta bulunan kaldırımlar ise yayalarımızın güzergahı olacak. Asfalt çalışmalarımıza başladık. İnşallah birkaç gün içerisinde Teknopark’ın bulunduğu Aşık Veysel Bulvarı’na kadar olan kısmı bitireceğiz. Büyükşehir Belediyemiz ise Talas Bulvarı’na, Aşık Veysel Bulvarı’na ve Erciyes Üniversitesinin çıkış kapısına yeni kavşak düzenlemesini yapıyor. Bu sayede ulaşımla ilgili büyük bir rahatlama olacağını düşünüyoruz. Cenab-ı Allah kaza bela vermesin. Yeni yolumuz, yeni ulaşım aksımız hayırlı olsun.’’ dedi.
Trafiği rahatlatacak bağlantı yolunda sona doğru

Melikgazi Belediyesi şehrin trafik yükünü hafifletecek olan yol çalışmasına hızla devam ediyor.
- Yorumlar 0
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
SON EKLENEN GALERİLER
Diğer Haberler
İŞTE HİZMET İŞTE BAŞKAN BÜYÜKKILIÇKayseri Büyükşehir'den Kırsala 1 Yılda 1 Milyar 675 Milyon TL'lik Yatırım.
Tartıştığı arkadaşını bıçaklayarak öldüren şüpheli tutuklandıKocasinan Mevlana mahallesinde Tartıştığı arkadaşını bıçaklayarak öldüren şüpheli tutuklandı
Kayseri’de silahla vurulmuş kurt, ölü bulunduVatandaşlar bir evin arka kısmında hareketsiz halde yatan bir kurtla karşılaştı.
Kayseri'de Kore Gazisi son yolculuğuna uğurlandıKayseri'de Kore Gazisi son yolculuğuna uğurlandı,Kore Gazisi Rüştü Ersöz son yolculuğuna uğurlandıÖNE ÇIKANLAR
1/20
- 22:55 - İŞTE HİZMET İŞTE BAŞKAN BÜYÜKKILIÇ
- 22:43 - Tartıştığı arkadaşını bıçaklayarak öldüren şüpheli tutuklandı
- 22:31 - Kayseri’de silahla vurulmuş kurt, ölü bulundu
- 22:21 - Kayseri'de Kore Gazisi son yolculuğuna uğurlandı
- 22:19 - Kayseri’nin Tomarza ilçesinde kurt sürüsü cep telefonu kamerası ile görüntülendi.
- 16:46 - Camikebir, Başkan Büyükkılıç İle Yeniden Ayağa Kalkıyor
- 16:42 - Snowboard İl Birinciliği müsabakaları tamamlandı
- 16:40 - Kayseri'de 2026’nın ilk bit pazarı soğuk hava nedeniyle sessiz kaldı
- 16:35 - YAYMAN’DAN ÖZGÜR ÖZEL’E SERT TEPKİ “AĞZINDAN ÇIKANI KULAĞIN DUYSUN”
- 16:23 - Saadet Partisi'nde Kayseri teşkilatının üye başarısı paylaşıldı
- 16:14 - Emmiler,Çevril,Taşhan,Kuşçu,Boyacı ve Vatan'a kesintisiz içme suyu sağlanacak
- 16:11 - 2025 yılında 4.300 sokak hayvanına yardım ve sağlık hizmeti verdi
- 16:07 - KOCASİNAN, 8 YILDA 8 BİN 305 ÇÖLYAK PAKETİ DAĞITTI
- 12:02 - CHP Milletvekili Genç, ilçe belediye başkanları ile bir araya geldi
- 11:58 - 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'den 'Maduro' açıklaması
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0000 000 00 00
Tel : 0000 000 00 00




























