• BIST 9079.97
  • Altın 2323.472
  • Dolar 32.361
  • Euro 34.9354
  • Kayseri 10 °C
  • Ankara 13 °C
  • İstanbul 14 °C

ÜLKE: BÜTÜN ZULÜMLERE SES ÇIKARTAN TEK BİR LİDER VAR SAYIN CUMHURBAŞKANIMIZ “ERDOĞAN”

ÜLKE: BÜTÜN ZULÜMLERE SES ÇIKARTAN TEK BİR LİDER VAR SAYIN CUMHURBAŞKANIMIZ “ERDOĞAN”
AK PARTİ MELİKGAZİ İLÇE BAŞKANI AV.GÖKHAN ÜLKE: "BÜTÜN ZULÜMLERE SES ÇIKARTAN TEK BİR LİDER VAR SAYIN CUMHURBAŞKANIMIZ “RECEP TAYYİP ERDOĞAN”

KAYSERİNEWS.COM ÖZEL HABER ALİ BURHAN.

ak parti melikgazi İLÇE BAŞKANI gökhan ÜLKE: "GİTTİĞİMİZ YERLERDE VATANDAŞLARIMIZIN SORUNLARINI DİNLİYORUZ ONLARDA İSTEKLERİNİ BİZLERE İLETİYOR".

AK Parti Melikgazi İlçe Başkanı Av. Gökhan Ülke,” Türkiye'nin, Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan öncülüğündeki siyasi faaliyetlerle belirli bir yere geldiğini belirterek, "En zor dönemlerde Ak Parti olarak  her zaman  vatandaşın içinde olduk, gittiğimiz konuştuğumuz insanlar sorunlarını dile getirip söyleniyor ama sonuçta başkası çözer demiyor, yine ‘AK Parti çözer, yine Recep Tayyip Erdoğan çözecek’ diyor" ifadelerini kullandı.

g1-009.jpg

BÜTÜN ZULÜMLERE SES ÇIKARTAN TEK BİR LİDER VAR SAYIN CUMHURBAŞKANIMIZ "RECEP TAYYİP ERDOĞAN”

Melikgazi Demokrasi Mahallesi toplantısında partililere hitap eden AK Parti Melikgazi İlçe Başkanı Av. Gökhan Ülke,” önümüzdeki seçimleri yine kazanacağız bu bir Ak Parti meselesi değil,   bu dava iktidar davası değil dünyadaki bütün zulümlere ses çıkartan tek bir lider var  oda  Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan “ şeklinde konuştu.

HAYAT PAHALILIĞI VE FİYAT ARTIŞLARI KONUSUNU YAKINDAN TAKİP EDİYORUZ

Pandemi sürecinde tüm dünyada olduğu gibi Türkiye'de de ekonominin çok ciddi tehditlerle karşı karşıya kaldığını söyleyen AK Parti Melikgazi İlçe Başkanı Av. Gökhan Ülke, ”Hayat pahalılığı ve fiyat artışları konusunu yakından takip ediyoruz.

Nasıl birçok sorunu çözen Recep Tayyip Erdoğan hükümeti ve AK Parti olduysa bu hayat pahalılığı, fiyat artışı konusundaki gelişmeleri de yakinen takip edip milletimizin lehine sonuçlandıracak olan adımları atacak olan da bu hükümettir. İnşallah en kısa zamanda ekonomideki olumlu gelişmeler vatandaşlarımıza olumlu yansıyacak” ifadelerini kullandı.

"BÖLGENİN AMİRAL GEMİSİ TÜRKİYE..."

Suriye'de küresel güçlerin oynadığı oyunun farkında olduklarını ve bu oyunu Türkiye'nin bozduğunu ifade eden AK Parti Melikgazi İlçe Başkanı Av. Gökhan Ülke,” zaman zaman Suriyeliler nargile içiyor biz neden oradayız eleştirileri alıyoruz.

Türkiye cumhuriyeti askeri milletin bekası için orada buranın güvenliği için orada. Niye Hatay’da,  Kilis’te ne kadar saldırı oldu sizler biliyorsunuz. Gittim oradaki tabloyu gördüm gurur duydum.

Türkiye Misaki milliden daha büyük. Çünkü Türk insanına saygı duyuluyor. Türk plakalı araçlar Türkiye Cumhuriyetinin temsilcisi gibi karşılanıyor. Yani ben oraya gittiğimde Türkiye Cumhuriyeti devletinin ne kadar büyük olduğunu bir kere daha gördüm” dedi 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39