• BIST 12270.18
    • Altın 6541.96
    • Dolar 49.0741
    • Euro 55.2376

      Vali Çiçek’ten ANAMOB Fuarı’na davet

      Vali Çiçek’ten ANAMOB Fuarı’na davet
      Vali Çiçek, fuara ilişkin yaptığı açıklamada, “Mobilyanın kalbi Kayseri’de atıyor. Büyük buluşmaya az kaldı.

      Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, 7-11 Ekim tarihleri arasında Kayseri OSB Uluslararası Fuar Merkezi’nde düzenlenecek ANAMOB Anadolu Mobilya Fuarı öncesinde vatandaşlara ve sektör temsilcilerine davette bulundu.

      Kayseri’nin mobilya sektöründeki gücüne dikkat çeken Vali Çiçek, ANAMOB Fuarı’nın kent açısından önemli bir organizasyon olduğunu belirtti.

      whatsapp-image-2026-10-04-at-2-02-46-pm.jpeg

      Vali Çiçek, fuara ilişkin yaptığı açıklamada, “Mobilyanın kalbi Kayseri’de atıyor. Büyük buluşmaya az kaldı.

      Bu fuar bütün fuarlardan farklı olacak. Mobilyanın şehri Kayseri, çok büyük emekle, azimle ANAMOB Fuarı’nı açmaya hazırlanıyor. 7-11 Ekim’de Türkiye’nin gözü Kayseri’de, OSB Uluslararası Fuar Merkezi’nde olacak.” ifadelerini kullandı.
      Vali Çiçek, 7-11 Ekim tarihleri arasında gerçekleştirilecek fuara tüm vatandaşları ve sektör temsilcilerini davet etti.

      • Yorumlar 0
      Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
      Diğer Haberler
      Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
      Tel : 0000 000 00 00