• BIST 12433.5
    • Altın 7091.35
    • Dolar 43.8394
    • Euro 51.6366

      Vali Gökmen Çiçek ve Hulusi Akar’dan yaralı komisere geçmiş olsun ziyareti

      Vali Gökmen Çiçek ve Hulusi Akar’dan yaralı komisere geçmiş olsun ziyareti
      Erol Bilen Kaplan’ı evinde ziyaret etti.

      Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Milli Savunma Komisyonu Başkanı ve Kayseri Milletvekili Hulusi Akar ile birlikte, suç örgütlerine yönelik düzenlenen operasyonda yaralanan komiser Erol Bilen Kaplan’ı evinde ziyaret etti.

      Kayseri’de geçen 13 Şubat’ta suç örgütlerine yönelik düzenlenen operasyonda özel harekat polisi komiser Erol Bilen Kaplan, A.Ş. tarafından tabancayla açılan ateş sonucu yaralandı. Hastaneye kaldırılan Kaplan, tedavisinin ardından taburcu edildi.

      whatsapp-image-2026-02-20-at-2-12-36-pm.jpeg

      Vali Gökmen Çiçek, TBMM Milli Savunma Komisyonu Başkanı ve Kayseri Milletvekili Hulusi Akar ile İl Emniyet Müdürü Atanur Aydın ziyaret etti.

      Gerçekleştirilen ziyarette Vali Çiçek ve Akar, Komiser Kaplan’a geçmiş olsun dileklerini ileterek sağlık durumu hakkında bilgi aldı. Aile fertleriyle de bir süre görüşen heyet, devletin her zaman güvenlik güçlerinin ve ailelerinin yanında olduğunu vurguladı.

      • Yorumlar 0
      Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
      Diğer Haberler
      Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
      Tel : 0000 000 00 00