• BIST 8740.24
  • Altın 2234.833
  • Dolar 32.3364
  • Euro 35.1115
  • Kayseri 9 °C
  • Ankara 11 °C
  • İstanbul 13 °C

Zehir taciri: “Alüminyum folyolar ile çiçeklerimi süslerdim"

Zehir taciri: “Alüminyum folyolar ile çiçeklerimi süslerdim"
Kayseri’de evinde bonzai ve uyuşturucu paketlenmesinde kullanılan 11 parçaya ayrılmış alüminyum folyo ile yakalanan ve bu suçtan tutuklu yargılanan 58 yaşındaki sanığa,

15 yıl hapis, 30 bin TL adli para cezası verildi. Alüminyum folyoları ne amaçla bulundurduğu sorulan sanık, “O alüminyum folyolar ile evdeki çiçeklerimi süslerdim” diye cevap verdi.
Kayseri Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Temmuz ayında belirlenen adreslere uyuşturucu madde ticareti yapan ve kullanan kişilere operasyon gerçekleştirdi. Operasyonda A.S. isimli şüpheli yakalanırken, evinde yapılan aramada 0.70 gram Sentetik kannabinoid (bonzai) ile uyuşturucu paketlenmesinde kullanılan 11 parçaya ayrılmış alüminyum folyo ele geçirildi. Şüpheli A.S. çıkarıldığı mahkemece ‘uyuşturucu madde ticareti yapma’ suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Kayseri 5. Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülen davada tutuklu sanık A.S.(58) ile avukatı hazır bulundu.
2 tanığın dinlendiği davada tanıklardan birisi 50 TL karşılığında sanık A.S.’den uyuşturucu aldığını söylerken, diğer tanık ise sanıktan para vermeden uyuşturucu aldığını söyledi.
31 yıldır esrar kullanıcısı olduğunu söyleyen tutuklu sanık A.S. ise “1988 yılından beri ben uyuşturucu içerim. Esrar içerdim, 6-7 yıldır da metamfetamin içerim. Tanıkların hepsi yalan söylüyorlar, beraatımı istiyorum” diye konuştu.
Başka suçlardan da sabıkası olan sanık A.S.’ye evde bulunan 11 parçaya ayrılmış alüminyum folyoları ne amaçla bulundurduğunun sorulması üzerine, sanık A.S., “O alüminyum folyolar ile evdeki çiçeklerimi süslerdim” diye cevap verdi.
Mahkeme heyeti yapılan yargılama sonucu tutuklu sanık A.S.’ye ‘uyuşturucu madde ticareti yapma’ suçundan 15 yıl hapis, 30 bin TL adli para cezası ile tutukluluk halinin devamına karar verdi. Mahkeme, sanığa başka suçlardan da sabıkası olması gerekçesiyle herhangi bir indirim maddesi uygulamadı.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39