Kayseri İl Milli Eğitim Müdürü Milli Eğitim Müdürü Bahameddin Karaköse, yayımladığı mesajında hafta sonu YKS sınavına girecek öğrencilere başarılar dileyerek, “Mutlu bir gelecek için her zaman öğrencilerimizin yanındayız” dedi.
Karaköse, mesajında şu ifadelere yer verdi:
“Yüksek Öğretim Kurumları Sınavı, tüm Türkiye'de aynı anda 8-9 Haziran tarihlerinde gerçekleştirilecektir. 8 Haziran 2024 tarihinde uygulanacak olan 2024-YKS 1. Oturum Temel Yeterlilik Testi (TYT), 9 Haziran 2024 tarihinde uygulanacak olan 2024-YKS 2. Oturum Alan Yeterlilik Testleri (AYT) ile 2024-YKS 3. Oturum Yabancı Dil Testi (YDT) olmak üzere üç oturum halinde uygulanacaktır. İlimizde sınava girecek toplam 56.480 aday olup, bunlardan 23.939 aday 12. sınıf öğrencisidir. Sağlıklı ve mutlu bir gelecek için her zaman öğrencilerimizin yanında olduğumuzu ifade ediyorum. Yükseköğretim Kurumları Sınavına girecek olan tüm öğrencilerimize, hayallerindeki hedeflerine ulaşması temenni ediyorum. Değerli öğrencilerimizin Zihinleri açık, Başarı daim olsun.”
Bahameddin Karaköse: “Mutlu bir gelecek için her zaman öğrencilerimizin yanındayız”

Bahameddin Karaköse: “Mutlu bir gelecek için her zaman öğrencilerimizin yanındayız”
- Yorumlar 0
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
SON EKLENEN GALERİLER
Diğer Haberler
Eğitim Bir-Sen Kayseri Şubesi’nden Kahramanmaraş’ta hayatını kaybedenler için gıyabi cenaze namazıEğitim Bir-Sen Kayseri Şubesi, Kahramanmaraş’ta yaşanan okul saldırısında hayatını kaybeden öğretmen ve öğrenciler için gıyabi cenaze namazı kaldı.
Eğitimcilerden öğretmen cinayetine sert tepki: Bu bir felakettirTürkiye Kamu Sen İl Temsilciliği ve Türk Eğitim Sen Kayseri 2 No'lu Şubesi, İstanbul’da öğretmen Fatma Nur Çelik’in okulda öğrenci tarafından bıçaklanarak öldürülmesine tepki gösterdi.
Bünyan’da “Gençlerle Başbaşa” programı düzenlendiBünyan Kaymakamlığı ile Bünyan Belediyesi iş birliğinde, lise ve üniversite öğrencilerinin katılımıyla “Gençlerle Başbaşa” programı gerçekleştirildi.ÖNE ÇIKANLAR
1/20
- 15:51 - Başkan Büyükkılıç Müjdeyi Verdi: Kayseri, 2027 Türk Dünyası Kültür Başkenti Oldu
- 15:46 - Genç: “Kırkısrak’ta yol, su, altyapı yok; bu tablo 2026 Türkiye’sine yakışmıyor”
- 15:30 - Büyükşehir'de Başkanlık Koltuğuna Minik Zeynep Oturdu
- 15:28 - BAŞKAN YALÇIN'DAN 23 NİSAN MESAJI
- 14:23 - Kumsmall'a Rusya ve Türkmenistan’dan 21 kişilik alım heyeti geldi
- 13:56 - Aksagaz’ın yaptığı işlem aslında prosedüre uygun olabilir ancak Kayseri buna hazır değil
- 13:49 - Kayseri Bina Yönetimleri Derneği Başkanı Abdulaziz Duygun: Görevlilere promosyonu bayramdan önce vereceğiz
- 13:08 - “APARTMAN PARALARINI TOPLAYIP EV, ARABA ALANLAR VAR”
- 12:26 - Kayserispor-Çaykur Rizespor maçının biletleri satışa sunuldu
- 12:12 - Kayserisporlu iş insanlarını sahneye davet ediyorum
- 12:04 - Vali Çiçek’in makamı 23 Nisan’da çocuklara emanet
- 11:33 - Erkilet’in ilçe olması için muhtarlar ve mahalle derneklerinden basın açıklaması
- 11:28 - AKİB ve MÜSİAD Strasbourg’dan ortak iş dünyası buluşması
- 11:21 - Kayseri’de 2 TIR’da kaçak sigara ele geçirildi
- 11:18 - KTB Başkanı Bağlamış: Çocuklarımız en kıymetli hazinemizdir
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0000 000 00 00
Tel : 0000 000 00 00






















